
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حبیب دباغی افزود: اگر به تاریخ گذشته کشورمان خوب بنگریم و مطالعه کنیم هیچ دورانی تابدین حد کشور در مسیر رشد و تعالی گام برنداشته است.
وی ادامه داد: دشمنان تلاش می کنند دستاوردها و پیشرفت های کشور را با تبلیغات گسترده کوچک جلوه دهند و در مقابل کمبودها و نواقص را بزرگ کنند.
دباغ اظهارداشت: البته مردم با بصیرت ایران اسلامی فریب این گونه تبلیغات و دشمنی غرب را نمی خورند و این تیر دشمن هم به سنگ می خورد.
وی با بیان برخی عوامل زمینه ساز پیشرفت کشور اضافه کرد: عوامل مختلفی در این پیشرفت دخیل هستند که رهبری مدبرانه امام راحل و امام خامنه ای و ولایتمداری مردم با بصیرت ایران اسلامی برخی از آن است.
دباغ بیان کرد: نکته مهمی که در این چهل سال می توان یکی از عومل مهم برشمرد اعتماد به نسل جوان است که هر وقت به نسل انقلابی اعتماد شده مسیر پیشرفت و رشد کشور خیلی سریع و تند بوده است.