گرمابی:

بازار به دلیل ذخیره‌سازی کالاهای شب عید نباید با چالش روبرو شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به دلیل ذخیره‌سازی کالا برای شب عید شرایط کنونی بازار نابسامان شود، گفت: وزارت صمت باید با برنامه‌ریزی عرضه و تقاضا کالاهای اساسی را تنظیم کند.
کد خبر: ۹۱۱۱۳۹۳
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۶
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، حمید گرمابی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ضرورت ذخیره‌سازی کالای اساسی برای شب عید، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در وهله نخست برآورد دقیقی از نیاز بازار کنونی داشته باشد سپس نیاز شب عید را ارزیابی و برای ذخیره سازی کالاهای اساسی برنامه ریزی کند.

 
دوفوریت تامین کالاهای اساسی

نماینده مردم نیشابور، فیروزه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به دلیل ذخیره‌سازی کالا برای شب عید شرایط کنونی بازار نابسامان شود، افزود: وزارت صمت که یکی از نهادهای مسئول و متولی تنظیم بازار است باید با برنامه‌ریزی عرضه و تقاضا کالاهای اساسی را تنظیم کند.

وزارت صمت با برنامه‌ریزی عرضه و تقاضا کالاهای اساسی را تنظیم کند

وی با بیان اینکه تامین میوه موردنیاز مردم برای عید یکی از مشکلاتی است که بازار هر ساله با آن دست و پنجه نرم می‌کند، اظهار کرد: در صورتی که میوه موردنیاز مردم برای عید فراهم نشود باید منتظر افزایش چشم‌گیر قیمت میوه در ماه آینده باشیم.

باید با افزایش نظارت بر بازار و نحوه توزیع کالاهای اساسی،  شرایطی فراهم شود تا نه تنها مردم در حال حاضر مشکلی برای تامین مایحتاج خود نداشته باشند بلکه در شب عید نیز به راحتی نیاز خود را با قیمت مناسب از بازار تامین کنند

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به ضرورت برخورد با کم فروشی و گران فروشی در بازار، خاطرنشان کرد:  سازمان‌های نظارتی مانند سازمان حمایت از مصرف کننده، تعزیرات و... باید با تشدید نظارت از بروز چنین رفتارهایی جلوگیری کنند اگرچه بسیاری از فروشندگان انصاف را رعایت می‌کنند اما در این بین سوداگران به دنبال سودجویی هستند و از فرصت سوءاستفاده می‌کنند. در صورتی که با آنها برخوردی صورت نگیرد روز به روز شرایط بدتر می شود.

14 میلیارد دلار برای تامین کالای اساسی موردنیاز مردم پیش‌بینی شده است

گرمابی یادآور شد: علیرغم اینکه دولت برای تامین کالاهای اساسی با قیمت مناسب، 14 میلیارد دلار در نظر قرار گرفته اما از آنجایی که مکانیزم درستی برای این کار وجود ندارد دلالان سوءاستفاده کرده و در نتیجه کالای اساسی از مسیر اصلی خارج شده و به صورت آزاد در بازار عرضه می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید با افزایش نظارت بر بازار و نحوه توزیع کالاهای اساسی،  شرایطی فراهم شود تا نه تنها مردم در حال حاضر مشکلی برای تامین مایحتاج خود نداشته باشند بلکه در شب عید نیز به راحتی نیاز خود را با قیمت مناسب از بازار تامین کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار