وهاب کاظمی
حجت الاسلام عبدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت اراک

حضرت فاطمه ام البنین (سلام الله علیها)؛ شخصیتی ولایی و آگاه به زمان

حضرت ام البنین سلام الله علیها همیشه با عظمت و احترام نام فراوان فرزندان حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا علیهاالسلام بیان می کرد و در خدمت ایشان بود و به فرزندانش این روش را آموخته بود.
کد خبر: ۹۱۱۳۰۳۳
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱

به گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج استان مرکزی از اراک ؛مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اراک به مناسبت وفات حضرت ام البنین و همچنین تکریم همسران شهدا گفت: اگر در روز عاشورا شاهد تعداد کم یاران امام حسین (ع) بودیم برای این است که مادرانی چون حضرت‌ام البنین (ع) کم بوده‌اند، اما انقلاب اسلامی ما با تعداد زیادی از شهدا روبه رو است که توانسته‌اند حق را زنده نگه دارند و این نشان دهنده وجود ام البنین (س) مادر حضرت عباس (س) در این دوره است که چنین شهدایی در صحنه اجتماع ما ظهور و بروز پیدا کرده است. ایشان با اشاره به تاسی مادران شهدا از حضرت‌ام البنین (س)، تاکید کرد: مادران شهدا با الگو گرفتن از این بانوی بزرگ توانسته‌اند فرزندانی به جامعه ارائه دهند که عباس ابن علی (ع) آن مسیر را پیموده است.
حجت الاسلام عبدی با اشاره به نقش مادران شهدا در حال حاضر، بیان کرد: اگرچه حضرت‌ام البنین (س) الگوی بزرگی برای مادران شهدا بود اما باید در نظر داشت که مادران شهدا در حال حاضر نیز الگویی هستند برای زنان و دختران جامعه که قرار است فرزندانی را به جامعه ایمانی و بشری ارائه دهند.

حجت الاسلام عبدی با بیان سن کم حضرت عباس (س) در زمان شهادت امیرالمومنین (ع) تصریح کرد: عباس ابن علی (ع) در سن ۱۴ سالگی پدرشان را از دست داده‌اند و اینکه این گونه خاضعانه و متواضعانه در خدمت دو برادری که امام معصوم هستند، قرار می‌گیرد و از آن‌ها تبعیت می‌کند، نشان دهنده این است که این مادر بسیار در تربیت این فرزند موفق بوده است.
وی افزود: این شیوه تربیت نشان دهنده این است که در حضرت‌ام البنین (س) در تربیت حضرت عباس (س) و دیگر فرزندانشان دقت زیادی داشتند و این تاثیر مادر در اجتماع را نشان می‌دهد.

حجت الاسلام عبدی گفت: حضرت ام البنین سلام الله علیها همیشه با عظمت و احترام نام فراوان فرزندان حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا علیهاالسلام بیان می کرد و در خدمت ایشان بود و به فرزندانش این روش را آموخته بود.

وی با اشاره اهمیت تربیت فرزند، بیان کرد: اگر خروجی خانه‌ها چنین فرزندانی باشند می‌توان انتظار یک مدینه فاضله را داشت اما اگر خروجی خانه‌ها متفاوت شود باید به انتظار صحنه مقابل کربلا باشیم.

وی افزود:زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا به عنوان یک وظیفه اصلی و عمومی باید در راس امور قرار بگیرد چرا که این خانواده‌ی شهدا بودند که با تربیت خود دسته‌های گل خود را به مناطق جنگی اعزام کردند و با صبر و بردباری به جنگ با دشمن رفتند و ارزش خانواده‌ی شهدا کمتر از خود شهید نیست.

ارسال نظرات
آخرین اخبار