۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:34
کد خبر : 9117409
۱۳:۰۶

۱۳۹۷/۱۲/۱۳
مسئول سازمان فضای مجازی سراج لرستان:

تمدید مهلت شرکت در نخستین جشنواره شبکه‌های اجتماعی در لرستان تا ۲۰ فروردین ۹۸

مسئول سازمان فضای مجازی سراج لرستان گفت: ۲۰۰ صفحه کاربران در نخستین جشنواره شبکه‌های اجتماعی لرستان ثبت نام کردند و مهلت شرکت در این جشنواره تا ۲۰ فروردین‌ماه ۹۸ تمدیدشده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، علی سبزی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در رابطه با برگزاری نخستین جشنواره شبکه‌های اجتماعی لرستان اظهار داشت: توجه به گسترش فناوری‌های ارتباطی، اهمیت پرداختن به مقوله فرهنگ کاربری و استفاده صحیح از شبکه‌ها سبب برگزاری نخستین جشنواره شبکه‌های اجتماعی در لرستان شد.

وی بابیان اینکه معرفی کانال‌ها و صفحات مفید و مناسب به مخاطبان، ایجاد جایگاهی برای ارزیابی کانال‌ها و صفحات، کمک به رفع آسیب‌های ناشی از استفاده نامناسب از شبکه‌های اجتماعی و ارتقاء سطح دانش استفاده‌کنندگان از فضای مجازی است، افزود: این جشنواره در قالب ۱۹ موضوع خانواده، طنز سرگرمی، ورزش، ادبیات، جاذبه‌های گردشگری، تاریخ و سلامتی و... در حال برگزاری است و در پایان به برگزیدگان هر بخش جوایز نفیسی در راستای فعالیت‌های مجازی تعلق می‌گیرد.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز لرستان بیان کرد: مهلت شرکت در جشنواره تا ۷ اسفندماه سال ۹۷ بود که تا ۲۰ فروردین‌ماه ۹۸ تمدیدشده و مخاطبان می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت lorestanfest.ir و یا ربات lorestanfest_bot@ مراجعه کنند.

وی عنوان کرد: تاکنون ۲۰۰ صفحه شبکه‌های اجتماعی لرستان در این جشنواره ثبت‌نام کرده‌اند که در کنار آن جشنواره چند برنامه جنبی ازجمله کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.

سبزی گفت:

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید