استان های معین کمک رسان به مازندران در مناطق سیل زده تقسیم کار کردند
سردار بابایی خاطر نشان کرد: طی دو روز اخیر تعدادی از گروه های جهادی از جمله گروه های جهادی طلاب بسیجی مازندرانی مقیم قم و شهرستان ها ، گروه های جهادی دانشجویی و نیز گروه های جهادی محلات شامل گردان امام حسین(ع) بصورت خالصانه برای کمک رسانی به مردم سیل زده وارد عمل شدند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران اولین مرحله امدادرسانی را نجات جان مردم خواند و اشاره کرد: سپاه کربلا طی برنامه ریزی انجام شده برای مقابله با بحران سیل که در برخی مناطق بویژه شهرستان سیمرغ ارتفاع آب به بیش از یک یا دومتر می رسید، با قایق ها و جت اسکی و همچنین ماشین آلات سنگین وارد منطقه شد که این امدادرسانی با مشارکت خوب مردم نیز همراه بود.
این مقام مسئول با اشاره به بازدید میدانی و حضور در مناطق سیل زده، با اعلام این خبر که سیل 600 خانه را تخریب و به 6200 خانه آسیب وارد کرد، یادآور شد: میزان خسارت در استان مازندران بسیار قابل توجه است و ما شاهد آب گرفتی خانه ها هستیم . هنوز آب ها از کوچه ها و خیابان ها و منازل خارج نشده، اسباب و وسایل مردم و در کل زندگی مردم را سیلاب از بین برد.
سردار بابایی با تصریح بر این مطلب که خیلی از خانه های سیل زده ترک برداشت و قابل سکونت نیست اضافه کرد: تعمیر و ترمیم خانه ها و جاده هایی که هنوز در حال رانش است، زمان بر بوده و ما نیاز به تجهیزات و امکاناتی مثل پمپ لجن کش و کف کش داریم.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه در حال شناسایی خانه به خانه مردم سیل زده و تهیه یک بانک اطلاعاتی از میزان خسارات هستیم ، گفت: با توجه به دستور فرماندهی کل سپاه 5 استان معین بهمراه سپاه کربلا در منطقه تقسیم شدندوهرمنطقه سیل زده به یک استان واگذار شد تا بسیج سازندگی آن استان بهمراه فرماندهی ناحیه و نیروهای بسیج در خدمت مردم سیل زده باشند.
وی از شکل گیری خدمات اجتماعی سپاه کربلا که از ابتدای بحران در شهرها و در روستاها با محوریت پایگاه های مقاومت بسیج با همکاری دهیاران و مردم منطقه وارد عمل شد ، اشاره کرد.
توزیع 2هزار پرس غذای گرم و همچنین کنسروجات و نان بین مردم توسط سپاه صورت گرفت و طبق گفته فرمانده سپاه کربلا مازندران بسته های غذایی یک ماهه برای مردم تهیه و توزیع می شود.
سردار بابایی به امدادرسانی های سپاه در ارتفاعات بالادست هم پرداخت و بیان کرد: دامدارانی که تعدادزیادی از دام هایشان تلف شد و دامداری شان هم از بین رفت ، ازمابقی دام هایی که برایشان ماند،نیامند علوفه هستند. سپاه برای ارسال علوفه و مواد غذایی اقدام کرد و این کمک رسانی همچنان ادامه دارد.