خبرهای داغ:

آمادگی امکانات سپاه برای خدمت رسانی به مناطق سیل زده لرستان

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: همه اجزای مختلف سپاه توانمندی‌های خود را از نظر انسانی و تجهیزاتی برای خدمت‌رسانی به مناطق سیل‌زده لرستانی بسیج کرده‌ است.
کد خبر: ۹۱۲۳۲۱۸
|
۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سردار حسین سلامی امروز در حاشیه بازدید از سد «مروک»  دورود در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت نگران کننده‌ای در خصوص سد وجود نداشته و آب در حال مدیریت شدن است اظهار کرد: اگر مردم با مسؤولین همکاری لازم را داشته باشند و به هشدارها توجه و عمل کنند، هیچ حادثه نگران کننده‌ای در راه نخواهد بود.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه همه امکانات دستگاه‌های مختلف از جمله سپاه لرستان در شهرستان‌های استان توزیع شده، افزود: همه اجزای مختلف سپاه توانمندی‌های خود را از نظر انسانی و تجهیزاتی برای خدمت‌رسانی به مناطق سیل‌زده بسیج کرده‌ است.

سردار سلامی تصریح کرد: همه مسؤولان به ویژه مدیران استانی و محلی در تلاش هستند که به نحو مناسبی این جریان آب مدیریت شود، به‌گونه‌ای که کمترین خسارت را شاهد شویم.

وی بر توجه مردم به هشدارها و توصیه‌های وقوع احتمالی سیلاب و تخلیه منازل در معرض خطر تأکید کرد و گفت: این شرایط گذرا است، اما برای این دوره چند روزه باید به یکدیگر کمک کنیم تا کار به نحو مطلوبی اداره شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار