۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:41
کد خبر : 9126110
۱۵:۰۴

۱۳۹۸/۰۱/۲۲

فعالیت مستمر اکیپ‌های راه‌سازی در سطح شهرستان خرم‌آباد

فرماندار خرم‌آباد گفت: اکیپ‌های راه‌سازی به صورت مستمر در حال رفع مشکلات پل‌ها و محورهای مواصلاتی آسیب‌دیده از سیل اخیر در سطح شهرستان هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، اسد عبداللهی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اکیپ‌های راه‌سازی به صورت مستمر در حال رفع مشکلات پل‌ها و محورهای مواصلاتی آسیب‌دیده از سیل اخیر در سطح شهرستان هستند. اظهار داشت: یک اکیپ در حال رفع مشکلات به وجود آمده برای پل ماسور است و عملیات راه‌گشایی و ریزش‌برداری از محور سپیددشت به بیشه نیز امروز توسط یکی دیگر از اکیپ‌ها در دست اقدام است.

 

وی به عملیات احداث پل تخریبی تجره و ریزش‌برداری و استحکام‌بخشی پل‌های محور بیشه کیان امیرآباد اشاره کرد و افزود: بازگشایی راه روستاهای تیر بازار و میان‌گلال و همچنین استحکام بخشی پل باباحسین نیز توسط اکیپ‌های راه‌سازی در حال انجام است.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید