به گزارش خبرگزاری بسیج، اکبر صحرایی، نویسنده ادبیات داستانی در گفتگو با خبرنگار دانشجو با اشاره به انتشار و توزیع کتاب صوتی رمان «حافظ هفت» در نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: انتشار صوتی این رمان را باید به فال نیک گرفت؛ آنهم در وضعیت نه چندان مساعد حوزه نشر اما معتقدم که «حافظ هفت» همچنان پتانسیل لازم برای تجدیدچاپ به شکل مکتوب را داراست.
وی افزود: من همین الان هم این کتاب را کمتر در کتابفروشیها میبینم؛ برای همین هم معتقدم رمانی که از جایزه ادبی جلال گرفته و موضوعی خاص دارد، نباید توزیعش در بازار چاپ و نشر کتاب مغفول بماند.
این داستان نویس تاکید داشت: به هرحال چاپ و توزیع کتاب به شکل مکتوب و کاغذی همچنان موردپسندتر است؛ چنانکه تکثیر این رمان حتی به شکل صوتی و محاسنی که دارد، باید به شکل کاغذیاش نیز همچنان موردتوجه جدی باشد.
صحرایی با بیان اینکه خود من نیز از انتشار نسخه صوتی «حافظ هفت» خبر نداشتهام، گفت: حتی زمانی بخشهایی از کتاب را از رادیوفرهنگ پخش میکردند درحالیکه خود من نیز از این اتفاق بیاطلاع بودم! «حافظ هفت» از جمله رمانهایی است که چند دهه از انقلاب را روایت میکند و انتظار من به عنوان نویسنده کتاب، این بود که با چاپهای بیشتری همراه شود.
این نویسنده همچنین گفت: کاش همانطور که روی خاطرات دفاع مقدس به درستی تبلیغ میشود، بخش داستان و رمان این حوزه را نیز به شکل جدیتری در دستور کار بگذارند تا مخاطب خاص و عام، بهتر با این نوع کتب داستانی انقلابی و دفاع مقدسی آشنا شوند.
گفتنی است؛ اکبر صحرایی در رمان «حافظ هفت» کوشیده سفر ۹ روزه مقام معظم رهبری به شیراز در نوروز ۸۷ را در قالبی داستانی روایت کند. شخصیت اصلی این رمان پانوسیان به همراه یک نویسنده دوران جنگ به نام جعفر است.
در واقع این شخصیت ارمنی دوست جعفر است که به اصرار جعفر که نویسنده جنگ است در اولین روز حضور رهبری حضور مییابد، ولی بعد به دلیل یک سری اتفاقاتی که برای جعفرمیافتد و راهی بیمارستان میشود مجبور میشود که تمام این ۹ روز را باشد و بعد در بیمارستان دفترچه خاطرات جعفر را میبیند و همین طور یادآوری این خاطرات باعث یک برگشت به عقب به سالهای حضور رهبری در جبهه و ترور مقام معظم رهبری و غیره میشود و ... .
«حافظ هفت» اشارهای است به ترور مقام معظم رهبری در تاریخ ۶ تیر ماه ۶۰ در مسجد ابوذر تهران که با این کد محافظان رهبری خبر را اعلام کردند. همچنین اشارهای به حافظ شیراز و عرفان عطار دارد.
نویسنده در رمان «حافظ هفت» که توسط سوره مهر منتشر شده، مروری به زندگی رهبر انقلاب، حضورشان در جبهه و ترور ایشان دارد و در بخشهای دیگر هم تاریخ شیراز، اتفاقات مهمی که در تاریخ این شهر بوده است و جنگ در شیراز در قالب فلاش بک را روایت میکند.
گفتنی است، سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن؛ توانستن است» از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.