حجت الاسلام حسینیان:

جوانان از نشانه های اقتدار و توانمندی یک نظام اند

کارشناس مسایل دینی در جمع کارکنان ناحیه مقاومت عشایری، حضرت علی اکبر (ع) را الگوی بسیاری از شهدا در دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
کد خبر: ۹۱۲۸۴۸۶
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام سید محسن حسینیان،  در جمع کارکنان ناحیه مقاومت عشایری ضمن تبریک ایام با فضیلت و اعیاد  شعبانیه به ویژه میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(علیه السلام ) و روز جوان، با اشاره به فرازهایی از مناجات شعبانیه بیان کرد: ماه مبارک شعبان ماه دعا و نیایش و ماه استغفار و توبه است.

این کارشناس مسایل دینی و مذهبی افزود: انسان از نظر روحی نیاز دارد که با قدرتی فوق بشری ارتباط برقرار کرده، با او درد دل کند و مسائل خاص و محرمانه خود را با او در میان گذاشته و از او کمک بخواهد.

وی ادامه داد: انسان باید با توجه کامل و با حالتی مضطر به محضر خداوند عرض نیاز کند و توجه به این حقیقت داشته باشد که ما همیشه مضطریم و اگر لطف و عنایت و بخشش و رحمت دائمی خداوند نباشد لحظه ای نمی توانیم زندگی کنیم.

حسینیان بیان کرد: ادعیه ای که از لسان مبارک اهل بیت علیهم السلام به ما رسیده گویای همین حقیقت است و با توجه به اینکه خود بهترین انسانها بودند؛ ولی در عین حال با تمام وجود و با حالت اضطرار کامل با خداوند راز و نیاز می کردند.

وی، با تبریک میلاد حضرت علی اکبر(علیه السلام)، ایشان را الگویی ناب برای همه به ویژه جوانهای عزیز دانست و گفت: حضرت سید الشهدا(علیه السلام) فرمودند نگاه به چهره علی اکبر(علیه السلام ) ما را به یاد رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلام) می اندازد.

حسینیان تصریح کرد: قطعا منظور حضرت فقط جنبه ی ظاهری نیست و اخلاق و رفتار و منش حضرت علی اکبر علیه السلام را هم شامل می شود.

وی گفت: حضرت علی اکبر علیه السلام جوانی است که با تمام وجود؛ دنیا و زیبائی هایش، جوانی و هوس هایش را کنار زد و با اشتیاق کامل مسیر ولی امرش را پذیرفت، کاری که بسیاری از شهدای عزیز ما با الگو گیری از جوان امام حسین(علیه السلام ) انجام دادند.

حسینیان افزود: دوران جوانی، دوران اوج قدرت جسمی و فکری، اوج زیبایی و نشاط و در حقیقت بهار زندگی است. جوانان از نشانه های اقتدار و توانمندی یک نظام اند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر خطابهای مقام معظم رهبری به جوانهاست، چون جوانها هستند که با نیروی فکری و جسمی خود می توانند در یک جامعه تحول ایجاد کنند. رسول گرامی اسلام نیز در بسیاری از جنگها مسلمانان را توصیه به خضاب می کردند تا در مقابل دشمن جوان و مقتدر به نظر برسند و در دل دشمن رعب ایجاد کنند.

وی بیان کرد: نوع عملکرد انسان در دوران جوانی و میزان تقوای او بسیار اهمیت دارد و محاسبه ی کردار انسان بر اساس رفتار دوران جوانی اتفاق می افتد. حضرت علی (علیه السلام) فرمودند: وقتی شخصی به دوران پیری و بیماری رسید و نتوانست مانند دوران جوانی عبادت کند در حالی که عقاید و باورهای او در قلبش مستحکم است خداوندبه ملائکه امر می کند که اعمال او را مانند دوران جوانیش محاسبه کنند.

این کارشناس مسایل دینی و مذهبی گفت: ارزش تقوا در دوران جوانی ارزش مضاعفی است و قطعا اگر برای جوانی شرایط ازدواج مهیا نباشد، ولی خود نگهدار باشد و تقوا پیشه کند دو رکعت نماز او از نماز فرد متأهل با ارزش تر است.

وی در پایان با اشاره به داستان جوانی از یاران پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلام) به جوانها توصیه کرد: اولا در انتخاب دوستان خوب دقت کنند ، ثانیا ارتباط خود را بامسجد قطع نکنید و ثالثا به نماز بسیار اهمیت بدهید، که اگر تقوا باشد خدای متعال کمک می کند و گره ها را می گشاید و شرایط یک زندگی خوب را فراهم می کند.

گفتنی است: مولودی خوانی در وصف حضرت علی اکبر علیه السلام و گرامیداشت روز جوان سرباز از دیگر برنامه های این مراسم جشن در ناحیه مقاومت عشایری استان چهارمحال و بختیاری بود.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار