۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
23:30
کد خبر : 9135506
۱۲:۵۱

۱۳۹۸/۰۲/۱۷

دودستگاه آمبولانس جدید اسپرینتر ۳۱۵ به اورژانس ۱۱۵ شهرستان شاهرود اختصاص یافت

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود گفت::با پیگیری‌های تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شهرستان دودستگاه آمبولانس بنزاسپرینتر دودیفرانسیل کمک دار (WD۴) از گمرک بندرعباس ترخیص و به جمع ناوگان امدادی اورژانس ۱۱۵ شاهروداضافه شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود افزود: از مهمترین امکانات آمبولانس‌های اسپیرینتر ۳۱۵ می‌توان به تجهیز این خودرو‌ها به دستگاه‌های پیشرفته مراقبت از بیمار (MICU)، مانتورینگ قلبی، الکتروشوک، ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) و پالس اکسی متر اشاره کرد.
وی ادامه داد: برخورداری از برانکارد پیشرفته با امکان تعلیق با حداکثر راحتی بیمار، دسترسی فوری به تجهیزات ثابت‌سازی و انتقال، جداکردن کابین بیمار از محل نگهداری تجهیزات انتقال، سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند، سیستم ضدیخ‌زدگی گازوئیل، عایق صوتی و کاهش سر و صدای اضافه در کابین و سیستم ضدعفونی کردن با اشعه ماورابنفش از دیگر امکانات این آمبولانس‌ها است؛ ارزش این آمبولانس‌ها یک و نیم میلیارد تومان می‌باشد.
محمد صید آبادی اظهارداشت: این آمبولانس‌ها از لحاظ فنی و قدرت موتور، بالاتر و با سوخت گازوئیل کار می‌کند و سیستم کمک‌های جلو و عقب و سیستم تعلیق آمبولانس تقویت شده و این خودرو‌ها دو دیفرانسیل و کمک دار می‌باشد.
گفتنی است این آمبولانس‌ها جهت خدمت رسانی درمناطق کوهستانی، برفگیروصعب العبوربویژه درفصول سردودارای بارندگی کمک بسیار شایانی خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید