۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:04
کد خبر : 9139490
۲۲:۰۹

۱۳۹۸/۰۲/۲۹

دوگنبدان پایلوت کشوری طرح بازآفرینی شهری

سرپرست فرمانداری گچساران گفت:اجرای موفق انتخاب شهر دوگنبدان به عنوان پایلوت کشوریطرح بهسازی بافت فرسوده و طرح‌های بازآفرینی شهری در دوگنبدان موجب شد که این شهر به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شود.
خوان پایه افزود: در قالب طرح باز آفرینی شهری بهسازی معابر، آسفالت خیابانها، احداث اماکن تفریحی و رفاهی و خدماتی در مناطق کم برخوردار و بافت‌های قدیمی شهر‌ها انجام می‌شود.
وی گفت: طرح باز آفرینی شهری در محلات رادک، سادت، کیامرثی و لبنان شهر دوگنبدان در حال اجرا است.
خوان پایه با بیان اینکه طرح‌های خوبی در سال‌های گذشته در شهر دوگنبدان اجرا شده است ادامه داد:ساماندهی خیابان شهید بلادیان و احداث رینگ بافت فرسوده از جمله این طرح‌ها است.
سرپرست فرمانداری گچساران با انتقاد از روند کند برخی طرح‌ها اضافه کرد: باید تا چند روز آینده مناقصه طرح‌های اجرایی نشده انجام شود.
معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان نیز گفت:پارسال بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال برای طرح باز آفرینی شهر دوگنبدان اختصاص یافت.
موسوی افزود: مدرسه ابتدایی رادک، پایگاه سلامت، کتابخانه عمومی و پل محله سادات به لبنان از جمله طرح‌های در حال اجرا در محلات هدف بازآفرینی شهری دوگنبدان هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید