۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
21:11
کد خبر : 9140338
۰۸:۰۶

۱۳۹۸/۰۳/۰۱
فرمانده سپاه محلات:

سوم خرداد بهترین فرصت تبیین فرهنگ مقاومت

سرهنگ نجفی با گرامیداشت سوم خرداد؛ سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی، تصریح کرد: سوم خرداد روزی مهم برای تاریخ ایران و دفاع مقدس است و مردم ایران در این روز در برابر یک توطئه بزرگ جهانی پیروز شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از محلات؛فرمانده سپاه محلات اظهار داشت: حماسه‌ سوم خرداد که برگ زرین دیگری بر تاریخ افتخارات انقلاب اسلامی است با پیروزی کامل جبهۀ حق علیه باطل، موجب شد تا رزمندگان اسلام از یکی دیگر از گردنه های پرپیچ وخم جنگ تحمیلی، سرافراز عبور کنند.

وی افزود: امام راحل ، آزادسازی خرمشهر را موهبت الهی اعلام کردند و فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد». رضایت امام امت از رزمندگان اسلام گواه آن است که آزادی خرمشهر یکی از آزمون‌های بزرگ مردم همیشه در صحنۀ ایران بود که به خوبی توانستند با دفاع از تمامیت ارضی و حفظ استقلال و شرافت خود، درس بزرگ غیرت و مقاومت به متجاوزین و حامیان استکباری آنان بدهند و دشمنان نظام اسلامی و بدخواهان مردم را از خواب شوم شکست انقلاب اسلامی و بازگشت به دوران استعمارگری و استثمارگری بیدار کنند.

وی با بیان اینک پیروزی های بزرگ ما همواره از جانب خداوند است و باید شاکر خداوند باشیم، گفت: مردم ما کاملاً آگاه هستند؛ جنگ تحمیلی و تجاوز صدامیان به ایران تنها تجاوز یک کشور همسایه نبود و مردم ما بودند و لمس کردند که دنیا از صدام پشتیبانی کرد و ملت مظلومی در راه امام (ره) قرار داشت؛ امام(ره) در رأس یک جبهه حق بود و همه قدرت‌های بزرگ رو در روی ما بودند.

فرمانده سپاه محلات در پایان اظهارداشت: سالروز آزادسازی خرمشهر که با عنوان «روز مقاومت، ایثار و پیروزی» نامگذاری شده است فرصت مناسبی برای بازگویی حماسه‌سازی‌ها، ایثار و از خودگذشتگی شهدا، ایثارگران برای نسل جوان و تبیین فرهنگ والای ایستادگی و مقاومت است تا با گره‌خوردن هویت ملی و اسلامی ملت انقلابی با ارزش‌های ناب دفاع مقدس ضمن پاسداشت انقلاب اسلامی این میراث ماندگار و گرانبهای امام امت، پیشرفت و عزت نظام اسلامی در سایه تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب در مسیر متعالی قدم بردارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید