۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:58
کد خبر : 9165599
۱۸:۰۶

۱۳۹۸/۰۵/۲۴

استقبال گردشگران تابستانی از موزه بازار و مشاغل تبریز

با فرا رسیدن تابستان و فصل گردشگری تبریز، موزه مشاغل این شهر به یکی از اماکن منحصربفرد گردشگری، مورد استقبال توریست ها و گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، این موزه که مشاغل سنتی بازار تبریز را به شکل زیبایی به تصویر کشیده است، با استقبال چشمگیری از سوی توریست‌ها و گردشگران مواجه شده و همه روزه شاهد حضور دسته جمعی آن ها در این موزه منحصر بفرد هستیم.

موزه بازار و مشاغل تبریز در پشت بازار صادقیه تبریز واقع شده و همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۶ پذیرای گردشگران و شهروندان گرامی است.

این موزه متفاوت، با طرح و ایده ای از سوی برادران سرابی، از سوی شهرداری تبریز با هدف ترسیم مشاغل قدیمی و احیای سنت‌های تاریخی فرهنگی در کنار بازار تاریخی و در محل یخچال صادقیه این شهر ایجاد شده است.

همه آثار و اشیا این موزه، مربوط به ۱۲ شغل از یاد رفته در ۱۲ حجره بازسازی شده و طبقات دیگر به سالن اجتماعات، گالری و نمایشگاه و محل اتحادیه اصناف بازار اختصاص یافته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید