به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مصطفی آزادبخت در نشست یاوران معروف استانداری همدان و فرمانداریهای تابعه که توسط کمیته امر به معروف و نهی از منکر شورای فرهنگی استانداری همدان برگزار شد، اظهار داشت: عنوان یاوران معروف به انسان روحیه میدهد و عنوان ارزشمندی است و در این جایگاه قرار گرفتن لیاقت میخواهد و باید قدر خود را بدانید.
وی با بیان اینکه در جایگاهی قرار گرفتهاید که باید دین خدا را یاری کنید و عالم و عامل باشید و در این حوزه وظیفه خود را انجام دهید، گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه انجام شود تمام امور را اصلاح میکند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه یاوران معروف نقش اساسی در اجرای احکام دین دارند و در امر به معروف و نهی از منکر اصل بر این است که فرد ابتدا خود را اصلاح کند، گفت: در امر به معروف اولین موضوع نیت است و نیت باید انجام کار برای خدا و خیرخواهی برای امت باشد و این رمز و شاه کلید موفقیت است.
وی با بیان اینکه امر به معروف را باید با احترام به دیگران شروع کرد و نکات مثبت را هم دید، گفت: حق نداریم تجسس کرده و بر اساس ظاهر قضاوت کنیم و باید حسن ظن داشته باشیم و نباید تضعیف و تخریب در برخوردها باشد.
آزادبخت با بیان اینکه سعه صدر برای هر یاور معروف لازم و پسندیده است، گفت: در برخوردها با افرادی که منکر انجام میدهند باید برخورد هنرمندانه باشد.
مدیر کل حراست استانداری همدان نیز گفت: کار حراست هم به نوعی امر به معروف و نهی از منکر است و بیشتر از باب پیشگیری فعالیت میکنیم.
اسداله عباسزاده گفت: امر به معروف و نهی از منکر در صورت انجام غیر مستقیم موثر است و باید در امر به معروف و نهی از منکر خود عامل به آن معروف و فارغ از آن منکر باشیم.
وی با بیان اینکه باید تحمل را در خود بالا ببریم تا بتوانیم بدی را با خوبی جواب دهیم، گفت: باید به شکلی برنامهریزی کنیم که عامل به دستورات دینی باشیم.
مدیر گزینش و مسئول کمیته امر به معروف و نهی از منکر شورای فرهنگی استانداری همدان نیز در این نشست گفت: به دنبال ایجاد مشارکت اجتماعی برای ترویج خوبیها هستیم.
مهدی باب الحوائجی با بیان اینکه ۱۱۵ زیر برنامه برای امر به معروف در استانداری تعریف شده است، گفت: پنج برنامه تا پایان سال با دعوت از شخصیتهای علمی و اخلاقی برگزار میشود.
وی استفاده از شبکه اداری و پورتال در ترویج فریضتین، احصا منکرات، نشست های فصلی با واحدهای تابعه، توسعه کمی و کیفی گروههای طلایهداران امر به معروف، توسعه فرهنگ حجاب، برگزاری دورههای آموزشی و اردوهای فرهنگی، گفتمانسازی لسانی امر به معروف و نهی از منکر، اصلاح الگوی مصرف و نظارت و ارزیابی را از جمله برنامههای مهمی برشمرد که در استانداری در حال اجرا است و یا اجرا میشود.
وی صالح، متعهد، عاقل، دارا بودن اخلاق کریمه، اهل مطالعه، متوجه و آگاه به مسائل روز اداره، تنگ نظر نبودن، تندخو نبودن، مسامحه کار و سهل انگار نبودن را از روحیات یاوران معروف برشمرد.
انتهای پیام/