۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:28
۱۱:۵۱

۱۳۹۸/۰۶/۰۳

برگزاری نشست بصیرتی بسیجیان در مهدیه

نشست بصیرتی بسیجیان خواهر پایگاه حضرت خدیجه (سلام الله علیها )مهدیه(غرب شهرکرد) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام حسینی، امام جماعت مسجد جامع مهدیه ضمن تبریک عید ولایت و امامت بیان کرد:  ملاک و معیار برای دادن مسئولیت به افراد در نظام مقدس جمهوری اسلامی  باید بر اساس معنویت و تقوا و شایستگی افراد باشد.

وی افزود: ولایت فقیه بعنوان رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی مطرح است و در نظام ولایی باید مسئولین از بالاترین ولایت پذیری برخوردار باشند.

حجت الاسلام حسینی، در بخش دیگری از سخنان خود به بحث انتخابات نیز اشاره کرد و ادامه داد: رأی دهندگان نیز در قبال رأی خویش مسئول هستند و باید با دقت به شاخصه های کاندیدای شایسته و اصلح از منظر دین مبین اسلام، سیره اهلبیت و دیدگاه امامین انقلاب توجه کنند.

وی، برخی از معیارهای کاندیدای اصلح را برشمرد و گفت: مسئولیت پذیری، زندگی بر اساس اعتدال، پایبندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و رضایت الهی بعنوان اصل باید در رأی دادن ما نقش داشته باشد؛ زیرا سرنوشت کشور را از طریق انتخابات می خواهیم به دست عده ای بسپاریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید