سید محمدتقی علوی مدیرکل ورزش و جوانان استان تیم قایقرانی کهگیلویه و بویراحمد در رقابتهای کشوری اول شدگفت: رقابتهای قایقرانی قهرمانی استعدادهای برتر کشور از ۳۰ مردادماه تا پنجم شهریورماه ۱۳۹۸ در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
وی افزود: پسران قایقران گروه سنی ۱۲ تا ۱۵ سال سراسر کشور در این دوره از رقابتها حضور داشته و به مدت یک هفته در مواد کانو، کایاک و اسلالوم (آبهای خروشان) به مصاف یکدیگر رفتند.
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تیم قایقرانی استان در این رقابتها به چهار نشان شامل یک طلا، یک نقره و ۲ برنز دست یافت.
علوی عنوان کرد: تیم قایقرانی کهگیلویه و بویراحمد در بخش کانو به مقام قهرمانی، در بخش کایاک به عنوان نایب قهرمانی و در مجموع تیمی نیز حائز رتیه نخست شد.
وی ابراز داشت: محمدمهدی علی پور در بخش کانو نشان طلا و در بخش کایاک نشان نقره را کسب کرد.
علوی گفت: سید ابوالفضل دانش و امیرمحمد جاودانه در بخش کایاک صاحب نشان برنز شدند.
وی اظهار داشت: محمدمهدی علی پور با درخشش در این رقابتها و کسب یک نشان طلا و یک نشان نقره جواز حضور در اردوی تیم ملی قایقرانی رده سنی نوجوانان را به دست آورد.
کهگیلویه و بویراحمد افزون بر ۵۰ هزار ورزشکار ساماندهی شده مرد و زن در رشتههای مختلف دارد.