به گزارش سرویس بسیج مساجد و محلات خبرگزاری بسیج،
،در ابتدای این برنامه سرهنگ کرمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثلاث باباجانی به تشریح برنامههای مسجد محور و نیز اهمیت و جایگاه مسجد از منظر قرآن، روایات و فرمانهای امام و رهبری را بازگو کرد. وی افزود:هدف از برگزاری این کارگروه شناخت توانمندی ها و ظرفیت های موجود در مساجد و ایجاد اتحاد و همدلی برای ارکان مساجد از جمله امام جماعت، هیات امنا، کانون های فرهنگی هنری و پایگاه های مقاومت بسیج است.با توجه به فلسفه شناخت مساجد و تاکید ائمه بر اهمیت مساجد بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) مساجد را به عنوان مرکز حکومتشان قرارداده و در لسان امامین در خصوص کارکردهای مختلف مسجد تاکید شده وظیفه ما حفظ همدلی و اتحاد بین این ارکان است.
وی افزود: برنامه های سازمان بسیج باید مسجد محوری باشد یعنی مابه عنوان بسیج باید از ظرفیت های بسیج استفاده کنیم و ارکان مساجد با وظایفشان در قبال این هدف آشنا شوند و آسیب ها، چالش ها و ظرفیت های این مکان مقدس را برای جذب جوانان و نوجوانان مورد توجه قرار دهند.
سرهنگ کرمی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به جنگ نرم نیروی که می خواهد در مقابل این جنگ بایستد باید نیروی توانمند، آگاه و بصیری باشد.
وی خاطرنشان کرد: اهمیت دادن به مسائل فرهنگی و آموزشی در مساجد و برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه (قرانی، فرهنگی، هنری) بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وتمامی مصوبات موجود در این کار گروه به شکل آیین نامه یا دستورالعمل و شرح وظایف جهت اجرا به مساجد ابلاغ و تمامی ارکان مساجد با همکاری خود سعی در به اجرا درآوردن این مصوبات داشته باشند تا به نتایج مورد نظر که توانمندسازی ارکان مساجد است و در نهایت رساندن کارکرد مساجد به کارکرد واقعی که اسلام بنیان نهاده نائل شویم.
ماموستا احمد شیخی امام جمعه شهرستان در همایش توانمندسازی ارکان مساجد سطح دو استان در مسجد یاور رسانه ناحیه با قدردانی از تلاش متولیان امر فرهنگی جامعه در مساجد اظهار کرد: اکنون در نظام جمهوری اسلامی قرار داریم و این شرایط با وضعیت قبل از انقلاب اسلامی تفاوت دارد. وی افزود: امروز تمام ابزارهای لازم در اختیار متولیان فرهنگی قرار دارد و دیگر کسی نمیتواند در این زمینه بهانه و عذری داشته باشد. امام جمعه ثلاث باباجانی، خواستار تلاش بیشتر متولیان امر برای آشنایی جوانان و نوجوانان با فرهنگ دینی شد و تصریح کرد: مسجد یکی از نمادهای مکانی ترویج دین در جامعه است. وی خاطر نشان کرد:، مسجد را بهترین شرایط مکانی مشروع برای ترویج دین عنوان کرد و گفت: امام جماعت، هیات امنا، مردم و پایگاههای مقاومت رسالت بزرگ ترویج فرهنگ دینی در مساجد را به عهده دارند. بر رصد دردهای موجود در جوانان توسط مساجد تاکید کرد و افزود: روش عرضه شیوههای فرا گرفته خود به دیگران را باید یاد بگیریم ضمن اینکه هم اندیشی و استفاده از اندیشمندان مختلف در شناساندن عمیقانه دین به جامعه حایز اهمیت است. .
در پایان این کارگاه از هیئتامنای برتر مسجد یاور رسانه ناحیه با هدایایی تقدیر شد