به گزارش سپاه تهران خبرگزاری بسیج، علی خانلری در یادداشتی با عنوان اینکه حجاب فقط مختص بانوان نیست نوشت: پس از گذشت سال ها گویا سخن این مرد به افسانه شبیه بوده و به تاریخ پیوسته است چرا که امروزه اغلب مردان همسایه نه تنها با زیرشلواری جلوی در خانه ظاهر نمی شوند، بلکه با شلوارک و گاهی با پیرهن رکابی برای خرید حتی تا مغازه داخل کوچه هم می روند.
امروزه خیلی از باید و نباید ها و رسم و رسوم و فرهنگ های قدیم و آداب معاشرت های گذشتگان رنگ و رو باخته و دیگر جوانان و حتی مردان قدیم هم به آنها پایبند نیستند.اگر هم کسی اعتراض کند با این جمله تکراری و آشنا مواجه می شود که:« ای بابا همه چیز ما درست شده فقط همین مانده»!
قدیم ها اگر مرد غریبه ای جلوی در با مرد خانه کار داشت و خانم در را باز می کرد؛ مرد غریبه از صحبت کردن با زن اِبا داشت و می گفت ضعیفه بگوئید آقاتون بیاد. اگر هم آقا یا مرد خانواده نبود، خانم ها یا از پشت در صحبت می کردند و یا با آرنج چادر را بالا برده و جلوی صورت خود می گرفتند و صورت خود را از مرد غریبه بر میگرداندند و صحبت میکردند.
در مورد موضوع حجاب، خیلی ها فکر میکنند که رعایت عفاف و حجاب فقط مختص بانوان است، مردان هر طور که دلشان بخواهد می توانند بگردند و بچرخند. یک دوستی داریم که می گفت من حتی جلوی پسرم شلوارم را عوض نمی کنم و در حضور دخترم زیرپیراهن حلقه ای یا رکابی به تن نمی کنم حرمت ها را حفظ می کنیم و حیا بین ما هست.
اما در کنار این همه حجب و حیا و رعایت باید ها و نباید ها بعضی ها پشت پا می زنند به همه چیز و در جمع خانواده ی جامعه نه تنها زیرپوش به تن نمی کنند بلکه با افتخار بدون زیرپوش عکس خود را در معرض دید هزاران زن نامحرم قرار می دهند و مسئولان هم آنها را در ترویج این فرهنگ یاری میکنند.
چند سالی است که مسابقات پرورش اندام در استان تهران برگزار می شود و مدتی هم هست که تعدادی از ورزشکاران شهرستان ری در این رشته مقام می آورند؛ گاهی دوستان آنها تصاویر برهنه ماهیچه های پیچ در پیچ و در هم گره خورده آنان را برای عرض تبریک در ابعاد بزرگ بر روی بنر و تابلوهای تبلیغاتی نصب می کنند اما جای تعجب است که ادارات هم برای عرض تبریک این تصاویر را چاپ کرده و در معرض دید عموم قرار می دهد.
گویا مسئولان دهیاری و شورای «««اسلامی»»» روستای غنی آباد، یا قوانین تبلیغات شهری را نمی دانند، یا قواعد و باید ها و نباید های آن را فراموش کرده اند. در ماه محرم «««الحرام»»» به جای تبلیغ شعائر دینی و درسهای عاشورا و کربلا، از دو هفته قبل از محرم تصویر برهنه یک ورزشکار قهرمان پرورش اندام در یکی از پر ترددترین معابر روستای غنی آباد نصب شده و هنوز سه روز بعد از عاشورا خانم ها هر روز باید چشم بر تصویر برهنه یک مرد نامحرم بگشایند و مردان هم گویا چشم بر این حجاب بسته اند!!
علی اشرف خانلری