۱۲ / مهر / ۱۴۰۵ - 04 October 2026
۱۰:۱۱
کد خبر : 9179745
۰۹:۴۱

۱۳۹۸/۰۷/۰۷
فرمانده حوزه مقاومت بسیج فاطمیه در آیین اختتامیه نمایشگاه یاد یاران:

دوران دفاع مقدس سرشار از دستاوردهای مادی و معنوی برای ملت ایران

نیره غلامحسینی گفت:برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در حوزه فاطمیه یکی دیگر از کارهای ارزشمندی است که می تواند یادآور تلاش ایثاگران و جانبازان برای دفاع از آثار و ارزشهای انقلاب اسلامی در دوران 8سال دفاع مقدس باشد و بیانگر وحدت و اتحاد مردم با امام امت و آرمان های آن برای دفاع از کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از کمیجان؛ نیره غلامحسینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج فاطمیه در آیین اختتامیه نمایشگاه دفاع مقدس در حوزه فاطمیه گفت:این نمایشگاه تلاش جوانمردانی از جنس  آسمان در قاب تصویر و نوشته در معرض عموم مردم شهید پرور شهر میلاجرد قرار داد.

وی افزود دراین نمایشگاه تلاش ها و مقاومت ایثارگران، شهدا و جانبازان دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم شامل پوستر، ماکت،  دل نوشته و ...به نمایش گذاشته شد.

وی اظهار کرد:دوران دفاع مقدس سرشار از آورده ها و دستاوردهای مادی و معنوی برای مردم و جوانان این مرز و بوم است که با نگاه به آن دوران می توانیم بر مشکلات اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی که در جامعه کنونی با آن دست و پنجه نرم می کنیم فائق اییم و برایحل مشکلاتمان نگاهمان به خارج از مرزهای این کشور نباشد.

وی تاکید کرد: به این دلیل که در دوران دفاع مقدس دلاورمردانی بودند که برای دفاع از این مملکت و اسلام تا پای جان ایستادند و ذره ای ترس و هراس در دل خود، در برابر نظام بعثی و استکباری راه ندادند و اکنون دولتمردان ما نیز باید با یادآوری و زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا ی 8سال دفاع مقدس در برابر نظام استکباری غرب ایستادگی کنند و هدف آنان تنها رضای خدا باشد نه رضایت بیگانگان.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تدابیر لازم برای برپایی  این نمایشگاه، با ابتکار در بخش های متنوع و با حضور گسترده بسیجیان، شورای حوزه و پایگاه، اقشار بسیج ، حلقه های صالحین  و احاد مردم اتخاذ شدو امید است که به یاری و استعانت از خداون متعال تاثیر گزاری بیشتری بر روی مردم در دفاع از ارزش ها و آرمان های امام و شهدا داشته است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید