به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مصطفی آزادبخت در نشست اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان با بیان اینکه برای رونق تولید و اشتغال باید بازار قاچاق کالا در کشور و استان کساد شود، اظهار داشت: برای مقابله با پدیده قاچاق کالا باید علاوه بر قدرت سخت از قدرت نرم نظیر اطلاع رسانی و فرهنگسازی نیز استفاده کرد.
وی اضافه کرد: چنانچه شهروندان نسبت به آثار مخرب قاچاق کالا در از بین بردن فرصتهای شغلی و تاثیر منفی بر کسب و کار و رونق تولید آگاه شوند، به نحوه مطلوب با مسئولان در مبارزه با این پدیده نامبارک همراهی می کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان افزود: رهبر فرزانه انقلاب و رییس جمهوری بارها در سخنرانیهایشان به لطمههای ناشی از قاچاق کالا اشاره کردند بنابراین باید در مسیر مقابله با قاچاقچیان با دقت عمل کرد تا احقاق حق شود.
آزاد بخت بیان کرد: برای شتاب بخشیدن به روند برخورد با پدیده قاچاق باید مشکلات موجود بین دستگاهها نیز حل و فصل شود و با آسیبشناسی مسیر طی شده در این زمینه، منفذهای سوء استفاده قاچاقچیان مسدود شود.
وی درباره قاچاق سوخت و فعالیتهای صورت گرفته گفت: هر چند مقابله با این پدیده لازم است اما نباید سختگیری موجب بروز آسیب به اقشار ضعیف و کشاورزان که دارای تراکتور و دیگر اقلام کشاورزی یا موتورچاه هستند، شود.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان نیز گفت: کارگروه فرآوردههای نفتی، تعامل خوبی در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت دارد و مثلث شرکت نفت، تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی در برخورد با این پدیده موفق و هماهنگ عمل کردند.
امین روستایی افزود: تمامی فرآوردههای نفتی طبق سامانه تجارت آسان توزیع میشود با این توضیح که هیچ فرآوردهای حتی نفت سفید و گازوییل بدون ثبت در سامانه امکان توزیع ندارد.
وی ادامه داد: برای توزیع سوخت بین تراکتورها اجرای طرح پلاک گذاری این قبیل وسایل نقلیه کمک زیادی می کند و از سال آینده امکان توزیع سخت بین تراکتور بدون پلاک سلب میشود.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان بیان کرد: در زمینه استفاده از کارت سوخت در جایگاهها، فعالیتهای مثبت و موثر خوبی صورت گرفته به گونهای که هدر رفت سوخت در جایگاهها را نداشتیم و با ارائه سوخت به ازای میزان حرکت و بارنامه کامیون، بده بستان کارت بین رانندگان کاهش یافته است.
روستایی اظهار دشت: توزیع الکترونیکی نفت سفید در حال اجرا است که براساس کارت بانکی مربوط به واریز یارانه صورت میگیرد.
وی پایین بودن قیمت حامل های انرژی را یکی از علل قاچاق سوخت دانست و گفت: هر لیتر سوخت در کشور ترکیه ۱۵ هزار و کشورهای شرقی بین هفت تا هشت هزار تومان برای قاچاقچی سودآوری دارد.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه همدان اضافه کرد: طبق بررسی های صورت گرفته قاچاق نفت سفید بیشتر به سمت مرکز کشور از جمله استان های صنعتی ساوه و قزوین صورت می گیرد.
روستایی درباره کاهش گاز مایع اظهار داشت: برای هر خانوار طبق استاندارد ماهانه سه کپسول ۱۱ کیلویی کافی است اما هم اینک شاهد مصرف غیر واقعی و غیر مجاز هستیم که برای منطقی کردن مصرف یکی از قدم ها توزیع گاز مایع با کارت بانکی یارانه است.
انتهای پیام/