نماینده ولی فقیه در استان همدان:

عبودیت بدون اتکا به ولایت امری نشدنی است

نماینده ولی فقیه در استان همدان عبودیت بدون اتکا به ولایت را امری نشدنی دانست و گفت: به فرموده امام معصوم(ع) دینداری، زیاد نمازخواندن یا روزه گرفتن نیست بلکه قدم برداشتن در مسیر ولایت که همان راه خداست، تعریف شده است.
کد خبر: ۹۱۸۸۶۰۸
|
۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳

عبودیت بدون اتکا به ولایت امری نشدنی استبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در مراسم تجلیل از خادمان ایستگاه‌های صلواتی همدان در ایام اربعین حسینی با بیان اینکه به فرموده امام حسن عسگری(ع) محور و حقیقت عبودیت، تفکر در امر خداست، اظهار داشت: باید اصل و اساس دین را به درستی فهمید.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از متدینان فهم درستی از حقیقت دین ندارند که این اتفاق سبب می‌شود مسیر را اشتباه بروند، افزود: این کج فهمی‌ها سبب می‌شود جامعه سر از ناکجا آباد در آورد حتی اگر هدف آن حرکت به سمت خدا باشد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان عبودیت بدون اتکا به ولایت را امری نشدنی دانست و عنوان کرد: به فرموده امام معصوم(ع) دینداری، زیاد نماز خواندن یا روزه گرفتن نیست بلکه قدم برداشتن در مسیر ولایت که همان راه خداست، تعریف شده است.

وی افزود: شناخت آموزه‌های دینی ولایت و سیره این بزرگان به منظور اجرای آن در جامعه از ضروریات  است که باید بیش از هر چیزی دیگری در جامعه کنونی ما مورد توجه و اهمیت قرار داده شود.

شعبانی با اشاره به جایگاه اخلاص در اعمال ابراز کرد: خدمت‌رسانی به زائران و کمک به مردم بالاترین خصوصیت دینی است که خادمان حسینی به خاطر حضور در این راه و داشتن چنین توفیقی باید سجده شکر به جای آورند.

وی با تشریح نقش ولایت‌پذیری در سعادت جامعه  و عواقب عدم تبعیت از امام معصوم(ع) تصریح کرد: زمانی دینداران بی‌توجه به ولایت و برخورداری از فهم نادرست از اصل دین، با سکوت و بی‌تفاوتی سبب خانه‌نشینی علی(ع) شدند و در ادامه زمینه شهادت فرزندان ایشان را مهیا  کردند موضوعی که ناشی از عدم ولایتمداری است.
امام جمعه همدان با اشاره به ماجرای تاریخی عدم تمکین یهودیان از حضرت موسی(ع) که سبب ضلالت و گمراهی آنها شد، بیان کرد: مسیر ولایت و کار برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در انسان ایجاد اخلاص می‌کند پس عزادار حسینی باید نسبت به تحقق ارزش‌های اسلامی در مسیر حاکمیت الهی حساس باشد.

وی با تاکید بر لزوم استخراج معایب و محاسن ایستگاه‌های صلواتی توسط خادمان حسینی برای آسیب شناسی مطرح کرد: وجود این تعداد از خادمان حسینی در استان همدان برای ما افتخار است.

* فعالیت 35 هزار خادم حسینی در همدان

دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین در همدان نیز با بیان اینکه شاکریم همدان در مسیر زائران اربعین قرار دارد افزود: ایستگاه‌های مردمی خدمات بزرگی را عاشقانه به زوار امام حسین(ع) ارائه دادند که باید قدردان این زحمات بود.

وی بیان کرد: 93 تعداد 15 ایستگاه صلواتی در همدان فعال بود اما امسال تعداد آنها به 90 ایستگاه افزایش یافت که از این تعداد نیز 75 ایستگاه دارای فضایی برای اسکان  و ارائه غذای گرم به زائران بودند.

سیدرضا موسوی با اشاره به فعالیت 35 هزار خادم حسینی در همدان، عنوان کرد: در ایام اربعین حسینی 15 هزار زائر خارجی از استان همدان عبور کرده و 2 هزار نفر از آنها نیز در استان اسکان داشتند.

وی با قدردانی از بانوان همدانی که در ایام اربعین توانستند خدمات بسیاری انجام دهند ابراز کرد: از آنجا که همدان در مسیر تردد زائران حسینی قرار دارد  استان‌های دیگر نسبت به راه‌اندازی ایستگاه صلواتی در همدان اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین در همدان تصریح کرد:  به حق عنوان دارالمومنین و دارلمجاهدین شایسته همدان است چراکه مردم همدان در طول 20 شبانه روز برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی سراز پا نمی‌شناختند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار