به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، مدیر تربیتی حلقه های صالحین صالحین استان البرز همزمان با هفته بسیج در گفتگو با خبرگزاری بسیج، ضمن تبریک هفته بسیج حلقه های صالحین را فرصتی برای تربیت نوجوانان و جوانان دانست.

حجت الاسلام کاظمی با اشاره به اینکه حلقه های صالحین در یک دهه اخیر جایگاه ویژه ای در عرصه های تربیتی، بصیرتی و معرفتی پیدا کرده است، افزود: این عرصه به دنبال دانشگاه معنوی ۸ سال دفاع مقدس بوده و اهداف آن را مد نظر دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط امروز، حلقه های صالحین در راستای اشاعه سبک زندگی دین مدارانه گام بر می دارند تا افراد در مسیر تربیت دینی حرکت کنند.
امام جماعت مسجد علی بن حسن (ع) و سرمربی صالحین حوزه ۵۱۱ شهید آیت الله مدنی (ره) حداقل تاثیر حلقه های صالحین را رشد اخلاق و معنویت جوانان و نوجوانانی دانست که جذب بسیج و مساجد شده اند.
حجت الاسلام کاظمی تصریح کرد: مساجد و پایگاه های بسیج که محوریت اصلی حلقه های صالحین هستند به عنوان پایگاه های معنوی تاثیر فراوانی در زندگی افراد دارند.
وی گفت: تشکیل حلقه های صالحین با محور تربیت دینی، حرکت در مسیر دین داری و تحقق یک زندگی دین مدارانه است و این مسیر علی رغم جنگ نرم دشمن علیه جوانان، اهداف خود را در پیش می گیرد.
مدیر تربیتی حلقه های صالحین صالحین البرز در خاتمه خاطر نشان داشت: حلقه های صالحین در ۴ بعد تربیتی، معرفتی، بصیرت و مهارت موجب رشد جوانان می شود.