۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
10:18
کد خبر : 9200796
۱۲:۵۵

۱۳۹۸/۱۰/۰۱
در مدرسه حدیث لیرابی اردل برگزارشد؛

مانور پدافند غیر عامل در اردل

مانور پدافند غیر عامل و مراسم صبحگاه دانش آموزان در مدرسه حدیث لیرابی شهرستان اردل برگزارشد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهار محال وبختیاری؛ فرمانده سپاه ناحیه اردل در جمع دانش آموزان گفت : برنامه ها، سیاست ها و اقدامات پدافند غیر عامل در نظام تعلیم و تربیت بایدبه گونه ای باشد که امنیت و آرامش را برای آینده سازان انقلاب اسلامی به ارمغان آورد.

سرهنگ دوم پاسدار سید محمود موسوی افزود: هفته پدافند غیرعامل در واقع فرصتی برای ارزیابی زیرساخت های به وجود آمده در بدنه  کشور از جمله آموزش و پرورش به ویژه در مدارس به عنوان خط مقدم جبهه فرهنگی است.

 وی به توان بالای دفاعی ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمن از تهاجم نظامی به دلیل پیشرفت های چشمگیر فرزندان انقلاب در عرصه های علمی و دفاعی مأیوس شده است.

سرهنگ موسوی اظهار کرد: پدافند غیر عامل در شرایط عادی و غیر عادی برای محافظت از اماکن حساس کشور و مدارس و دانش آموزان در برابر عوامل طبیعی (سیل، زلزله و ... ) و غیر طبیعی همچون تهاجم فرهنگی دشمنان باید مد نظر قرار گیرد.

فرمانده سپاه ناحیه اردل تصریح کرد: پدافند غیرعامل یک برنامه نرم افزاری است که باعث بالارفتن سطح آگاهی شهروندان و به ویژه دانش آموزان می شود و ضریب آسیب های تهدیدی و خطرات را کاهش می دهد.

سرهنگ موسوی خاطرنشان کرد: با بهره گیری صحیح از پدافند غیرعامل می توان در ارتقای هوشیاری دانش آموزان نقش مهم و مؤثری را ایفا کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید