۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:54
کد خبر : 9202525
۰۸:۱۵

۱۳۹۸/۱۰/۰۸
بیانیه سپاه آذربایجان شرقی به مناسبت نهم دی؛

حماسه مردم در نهم دی باطل السحر فتنه دشمنان شد

باطل السحر فتنه 88 مردمی بودند که پس از روشن شدن ماجرا و فروکش کردن گرد و غبار فتنه، بار دیگر حمایت خود را از اعتقادات، آرمان‌ها و مبانی خود اعلام داشتند.

بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه به مناسبت سالروز حماسه 9 دی

تاریخ انقلاب اسلامی پر است از اتفاقاتی که هر کدام در برهه‌هایی از زمان درصدد ضربه زدن به آن، توقف یا از بین بردنش بودند. از کودتاهای ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی گرفته تا وقایع سال‌های 78، 88 یا همین برنامه ریزی برای آشوب و ضربه زدن به نظام اسلامی در آبان ماه سال جاری، همگی طراحی‌هایی بوده اند که در همان زمان یا پس از گذشت مدتی ابعاد و زوایای آن برای همگان عیان شده است.
اما آنچه در فتنه 88 رخ داد به تعبیر رهبر انقلاب کودتا علیه جمهوریت نظام بود که با همراهی و رهبری عوامل نا آگاه و بعضا هدف دار عناصر داخلی و راهبری عناصر خارجی علاوه بر تخریب و بی اثر کردن رای مردم داشت در نهایت به بی ثباتی و فروپاشی جمهوری اسلامی ختم می‌شد.
عناصری که به گفته رهبر انقلاب، کشور را تا لبه پرتگاه برده و هیچ گاه از کرده خود پشیمان نشدند اما باطل السحر این برنامه ریزی ها و نیت ها، مردمی بودند که پس از روشن شدن ماجرا و فروکش کردن گرد و غبار فتنه، بار دیگر حمایت خود را از اعتقادات، آرمان‌ها و مبانی خود اعلام داشتند.
9 دی 88 تجلی اراده مردم برای دفاع از اعتقاداتی بود که توسط عده‌ای محدود و خودباخته، نه تنها آبروی خود بلکه آبروی بزرگان خود را نیز بردند و با توهین به عزای سید و سالار شهیدان، به زعم خود حرکت انقلابی کرده و درصدد رسیدن با خواسته‌هاشان بودند.
این روز بزرگ در تبریز یک روز زودتر و با هوشیاری مردم تبریز به جریانی تبدیل شد که نام و یاد آن تا سال ها در اذهان و باور ملت ایران خواهد ماند.
مردم خداجو و معتقد تبریز با حماسه 8 دیماه خود در سال 88 ، راه را برای ملت ایران ترسیم و با حمایت قاطع خود از اعتقادات و مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی تک شعله‌های روشن فتنه آمریکایی – اسرائیلی 88 را به زباله دان تاریخ فرستادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید