۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
22:28
کد خبر : 9203330
۱۵:۳۴

۱۳۹۸/۱۰/۰۹
نماینده ولی فقیه در سپاه

۹ دی تیر خلاص به فتنه‌گران بود / غیرت دینی مردم ایران هیچ‌گاه فروکش نمی‌کند

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: گرامیداشت ۹ دی فقط یک موضوع افتخارآمیز نیست بلکه چراغ راه آینده و تجلی بصیرت و قیام یک امت است.
 
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی با اشاره به فرارسیدن یوم‌الله ۹ دی اظهار داشت: گرامیداشت ۹ دی فقط یک موضوع افتخارآمیز نیست بلکه چراغ راه آینده و تجلی بصیرت و قیام یک امت است.

وی افزود: ۱۰ سال از ۹ دی‌ماه سال ۸۸ گذشته است، ولی این روز بزرگ فراموش‌شدنی نیست، چون چراغ راه آینده است و نشان داد امت با ولایتمداری همراه تبرّی و تولّی می‌تواند فتنه‌های بزرگ را بشکند.

نماینده، ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: پیروزی ملت ایران در برابر فتنه ۸۸ پیروزی در جنگ احزاب بود، ولی در قالب جنگ نرم، ۹ دی تجلی آیات قرآن بود همانند آیاتی که می‌گوید: ﴿یرِیدُونَ لِیطْفِؤُا نُورَ اللّه بِأَفْواهِهِمْ وَاللّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ﴾ و تجلی ﴿أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ﴾ و همچنین ﴿إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ‌یَرْتَابُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ ۚ. أُولَٰئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ﴾ بود.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: ۹ دی شروعی برای مقابله با فتنه‌های بزرگ‌تر بود و بصیرت و ایستادگی مردم را در برابر فتنه سال ۹۶ و فتنه بزرگ‌تر از آن یعنی فتنه سال ۹۸ پیروز کرد.

۹ دی تیر خلاص به فتنه ۸۸ دشمن بود

حاجی‌صادقی با بیان اینکه ۹ دی تیر خلاص به فتنه ۸۸ دشمن بود، ادامه داد: دشمن فتنه‌های دیگر را طراحی کرده و طراحی می‌کند و موضوعی که مهم است و باید درس گرفت این‌که با ولایتمداری، روحیه انقلابی و جهادی و ایستادگی در برابر بزرگ‌ترین فتنه‌ها ایستادگی کرد.

وی گفت: ۹ دی به ما یاد داد که غیرت دینی مردم با هیچ موضوعی فروکش نمی‌کند و آنجا که دشمن به جنگ مقدسات دینی مردم بیاید خون مردم به جوش می‌آید و نمی‌گذارند عاشورا دستخوش تعرض دشمن قرار بگیرد.

حماسه ۹ دی برای همیشه زنده است

نماینده، ولی فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه حماسه ۹ دی برای همیشه زنده است، خاطرنشان کرد: این یوم‌الله است که چراغ هدایت و آینده ما در برابر فتنه‌های استکبار است، به همین دلیل ۹ دی کهنه‌شدنی نیست و گرامیداشت آن گرامیداشت یوم‌الله است که ما را برای پیمودن راه آینده هدایت و راهنمایی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید