به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه، سرهنگ پاسدار سید حسینی کارشناس ارشد مسائل سیاسی، در مراسم گرامیداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمانش در مسجد محمد رسول الله (ص) ساوه گفت: حاج قاسم هم پرچم بود هم پرچمدار که پرچم اسلام را در سراسر جهان برافراشت ، او میوه شجره طیبه انقلاب اسلامی است که برای اسلام و بشریت مفید است.
وی افزود: شهید سلیمانی به فرهنگ شهادت و عاشورا جان دیگری بخشید ، موکب داری در ایران را او جا انداخت و با پیام او موکب داران در زلزله کرمانشاه و سیل های اخیر خدمت رسانی کردند.
سید حسینی بیان کرد: قارون های منطقه ، استکبار جهانی بدانند به برکت خون حاج قاسم سلیمانی ان شاءالله به زودی نماز جماعت در مسجد الاقصی می خوانیم .
وی ادامه داد: کینه استکبار گلوی ما را می فشارد ولی احساسی نمی شویم و مثل حاج قاسم سلیمانی ولایت مدارانه رفتار می کنیم و به فضل الهی ضربه سختی می زنیم.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی در سپاه اظهار کرد: حضور مردم در مراسم تشییع شهدای مقاومت بخصوص سردار دلها شهید سپهبد سلیمانی بر خلاف تبلیغات دشمنان بصورت خودجوش بود و خبر شهادتش غمی در جامعه گستراند.
وی افزود: مکتبی که این شهید بزرگوار با الگوگیری از حضرت زینب (س) به راه انداخت، ماندگار است همانطور که حضرت زینب (س) از تل زینبیه تا قتلگه هروله کنان می رفت، حاج قاسم سلیمانی از شام تا کربلا چندین بار هروله کنان به دنبال شهادت رفت .
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: یکی از کارهایی که حاج قاسم سلیمانی برای عزاداری اربعین کرد همین حذف ویزای اربعین بود تا حضور زائران آسان تر شود.
وی ادامه داد: همانطور که حضرت زینب (س) وقایع کربلا را زیبا می دید حاج قاسم با شاگردی در این مکتب ، مسیر شام تا کربلا را زیبا می دید و باور داشت این آیه قرآن را که " کم من قلیل ..." می توان به مدد الهی بر کثرت دشمن غالب شد.
سید حسینی بیان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی با زحمات حاج قاسم ، ۵۰۰ هزار بسیجی در عراق و ۳۰۰ هزار بسیجی در سوریه تربیت کرد و وعده الهی است که مستضعفین وارث حکومت جهان هستند.
وی افزود: عمق راهبردی حاج قاسم در زمان حیاتش این بود که مرز امنیت ما را صدها کیلومتر از مرز های کشور جلوتر کشید .
ایشان اظهار کرد: مشکل آمریکا با ما فقط نفت و موشک و غیره نیست اینها بهانه است، مشکل آنها اعتقاد ما است که می توانیم بیش از ۲۰ میلیون نفر را برای زیارت اربعین مدیریت کنیم.
وی ادامه داد: آمریکاییها فقط ۵۰۰ جاسوس محقق را به سفر اربعین فرستادند تا ببینند چه خبری است و بعد از بر هم خوردن نظریه های آنها به فکر تربیت نیروهای مثل بسیج بطور معکوس افتادند که شهادت طلب باشند بخاطر همین روی مغز بعضی وهابی ها کار روانی کردند تا داعشی ساخته شود که قاشق غذاخوری برای همنشینی با پیامبر اکرم (ص) در بهشت همراهش باشد .
سید حسینی تاکید کرد: حاج قاسم سلیمانی تمام وجودش سجده خدا بود و پیشانی اش بر خاک های مخوف ترین بیابان های منطقه سجده کرده بود.
وی افزود:حاج قاسم سلیمانی لباس نظامی و رزم نپوشیده ، امنیت منطقه را برقرار کرده بود و رقیبی ندیده بود که نیاز ببیند لباس رزمی بپوشد .
حسینی گفت : غیر از ترامپ رذل و خبیث اگر دستور ترور حاج قاسم را شخص دیگری می داد حقانیت این سرباز اسلام شاید شناخته نمی شد به خاطر همین خلوص نیت و اعمال بود که همه اقشار خودجوش در مراسم تشییع شرکت کردند و حتی بیش از سه روز عزای عمومی گرفتند در حالیکه قبلا بزرگان دیگری هم فوت کرده بودند ولی این عظمت تشییع را نداشتند .