۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:40
کد خبر : 9206960
۱۰:۰۴

۱۳۹۸/۱۰/۲۱
امام‌جمعه کلیبر:

سردار سلیمانی علمدار ولایت و دشمن مستکبران بود

امام‌جمعه کلیبر در مراسم گرامیداشت شهادت سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» و «شهدای مقاومت» گفت: سردار سپهبد قاسم سلیمانی علمدار ولایت و دشمن مستکبران بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام‌ محمدرضا متقی فر در آیین گرامیداشت شهادت سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» و شهدای مقاومت گفت: افرادی مانند سردار شهید سپهبد سلیمانی که تمام عمر خود را صرف خدمت برای امنیت مردم جامعه و منطقه خود می‌کنند و با خدمت صادقانه و شبانه‌روزی برای پاسداری از ناموس و خاک خود می‌کوشند ذاتاً با لطف خداوند در دل و قلب مردم جای می‌گیرند و شهادت پایان راهشان نیست.

وی بابیان اینکه شهادت سپهبد سلیمانی برای دشمنان جهان خطرناک‌تر است تصریح کرد: شهادت سردار سلیمانی به تمام جهان نشان داد که سردارهای شجاع، قدرتمند و بادرایت که محبتشان در دل مردم جامعه جای دارد، شهادتشان برای دشمنان جامعه خطرناک‌تر از حضورشان است.

حجت‌الاسلام‌ محمدرضا متقی فر با اشاره به اینکه سردار سپهبد قاسم سلیمانی علمدار ولایت و دشمن مستکبران بود خاطرنشان کرد: دشمن بدانند با به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی، تک‌تک ایرانی‌ها و جبهه مقاومت راه و مسیر این شهید سرافراز را تا نابودی کامل ظالمان ادامه خواهند داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید