
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در خطبه های نمازجمعه این هفته تبریز افزود: بیانات رهبر انقلاب بهترین احکام ناب انقلاب اسلامی است، انقلابی که دولت های استعمارگر مخالف آن بودند.
وی اضافه کرد: تاثیرات انقلاب اسلامی هم چنان ادامه دارد و تداوم و موفقیت آن به معنی رسیدن به کل اهداف خود است.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه با وقوع انقلاب به سمت اسلامی شدن حرکت کردیم، یادآور شد: البته تمام شئونات ما اسلامی نیست چراکه هدف اصلی انقلاب ریشه کنی فقر، جهل و زدودن اخلاقیات فاسد بود.
امام جمعه تبریز حضور مردمی و قدرت رهبری را از عناصر انقلاب برشمرد و اظهارداشت: اگر ولایت فقیه نبود ایمان مردم رشد نمی کرد و به برکت انقلاب و رهبری شاهد موفقیت های گوناگون است و نکته انحراف انقلاب های دیگر نداشتن رهبری بود.
حجت الاسلام آل هاشم در ادامه با بیان اینکه آرمان های انقلاب تضمین شده است و دشمن قدرت مواجه با انقلاب اسلامی را ندارد، تاکید کرد: ایستادگی در مقابل دشمن با سازش و تعامل امکان پذیر نیست.
وی از رسانه ها خواست عظمت انقلاب اسلامی را خوب منعکس و دستاوردهای انقلاب را بیان کنند.
حجت الاسلام در بخش دیگر خطبه ها با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی بخاطر کرونا وضعیت فوق العاده اعلام کرده و چند نفر چینی در تبریز بستری شدند، گفت: کل دنیا در مورد سفر به چین محدودیت اعمال می کند و در این گیرو دار جشنواره گردشگری چینی در چند استان برگزار می شود این کار غلطی است.