
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، داریوش اردبیلی در جمع بسیجیان شرکت آب و فاضلاب، با بیان اینکه مردم به رهبری امام خمینی(ره) بر حکومت شاهنشاهی پیروز شده و در راه حفظ آن بسیار کوشیده اند، افزود: در طول 41 سال گذشته، مردم ما بزرگترین سرمایه های خود یعنی جان انسانی را در راه حفظ انقلاب و دفاع از نظام، بر طبق اخلاص نهاده و با چنگ و دندان از انقلاب دفاع کرده اند.
وی مبنا و اساس جمهوری اسلامی را ایدئولوژی و مکتب مبتی بر دین و آموزه های اهل بیت(ع) دانست و گفت: حضرت امام خمینی(ره) با قیام خود ثابت کرد که بدون وابستگی به شرق و غرب می شود کشور را اداره کرد و به اوج پیشرفت رسانید.
اردبیلی با اشاره به ناکامی دشمن در دستیابی به اهدافش در ترور سردار سلیمانی، اظهار کرد: دشمن به زعم خود می خواست با ترور این شهید بزرگوار، پایه های حکومتش در منطقه را محکمتر کند غافل از آنکه افکار، اعتقادات و عقاید سردار سلیمانی در رگ های ملت ایران جاریست و تمامی فتنه های دشمن را به زباله دان تاریخ می فرستند.
این ادی سیاسی با اشاره نقش بی بدیل مردم در ایجاد و حرکت انقلاب اسلامی، اظهار داشت: پشتوانه اصلی قدرت جمهوری اسلامی، مردم است.
آیین گرامیداشت دهه فجر و شهادت سردار سلیمانی با شرکت ده ها نفر از بسیجیان حوزه شهید کلاهدوز در اداره آب و فاضلاب میانه برگزار شد.