۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:16
کد خبر : 9217752
۱۱:۰۱

۱۳۹۸/۱۱/۲۴
رییس بسیج جامعه پزشکی استان البرز در گفتگو با بسیج؛

ویزیت رایگان چشم پزشکی جهت ساکنین نظرآباد برگزار شد

ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی استان البرز گفت : با همکاری نظام پرستاری استان البرز، دانشگاه علوم پزشکی البرز، مرکز چشم پزشکی نورنگاه توانستیم بیش از ۸۳ نفر از مردم این منطقه را به صورت رایگان ویزیت و معالجه نمائیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، دکتر علی جمال محمدی در گفتگو با بسیج گفت : با حضور متخصص چشم، اپتومتریست، عینک ساز و کارشناسان نظام پرستاری استان البرز، خدمات چشم پزشکی و آموزش های لازم درخصوص بیماری های دیابت و فشارخون، ویزیت و معالجه رایگان چشم پزشکی توسط متخصص چشم، اپتومتریست و کارشناسان پرستاری حاضر در برنامه به مردم شریف شهرستان نظرآباد ارائه گردید.

ویزیت رایگان چشم پزشکی جهت ساکنین نظرآباد برگزار شد

 ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی استان البرز تصریح کرد : با همکاری نظام پرستاری استان البرز، دانشگاه علوم پزشکی البرز، مرکز چشم پزشکی نورنگاه توانستیم بیش از ۸۳ نفر از مردم این منطقه را به صورت رایگان ویزیت و معالجه نمائیم.

وی افزود : در این برنامه متخصص چشم و اپتومتریست به انجام ویزیت رایگان چشم پزشکی مراجعه کنندگان پرداخته و توسط کارشناسان پرستاری مشاوره های لازم درخصوص بیماری های چشم، دیابت و فشارخون به این عزیزان داده شد.

 ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی استان البرز ادامه داد : این طرح در شهرستان نظرآباد و ویژه مردم شریف این شهرستان برگزار شد که در این برنامه آموزش های لازم درخصوص بیماری های چشم، دیابت و فشارخون به مراجعه کنندگان داده شد.

 ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی استان البرز تصریح کرد : خوشبختانه عموم مراجعه کنندگان از برگزاری این برنامه رضایت کامل داشتند و خواستار برگزاری این گونه برنامه ها در هفته های آینده شدند.

 دکتر علی جمال محمدی در پایان خاطر نشان کرد : از نظام پرستاری استان البرز، دانشگاه علوم پزشکی البرز، مرکز چشم پزشکی نورنگاه و تمام کسانی که به نوعی با کمک و تلاش خود، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان البرز را در برگزاری هرچه بهتر این برنامه یاری کردند تشکر می نمایم.

 

خبرنگار: اعرابیان


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید