به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، در متن یادداشت این استاد دانشگاه آمده است:
بسیاری از دوستان نگرانند و مدام سوال می پرسند از ما چه کاری ساخته است. ما در جنگ جهادی جنگیدیم' در سیل و زلزله جهادی جنگیدیم و کمر بحران را شکستیم اینجا چه کاری از ما ساخته است و کدام تکلیف جهادی به عهده ماست؟
به عنوان یک متخصص روانشناسی خدمت عزیزان عرض می کنم اگر این چند عمل زیر را در حد توان انجام دهند خود بالاترین عمل جهادی است. بقیه کارهها را بهعهده متخصصان مربوطه بگذاریم:
۱- نکاتی را که به ما گوش زد می کنند بویژه رعایت نکات بهداشتی را شخصا و تا حد توان خانواده و دوستان رعایت کنیم.
۲- در صورت مشاهده علائم در خود و نزدیکان با حفظ خونسردی(چرا که بسیاری از این علایم کزونا نیست) به مراکز تخصصی مراجعه نمایید.
۳- هیچ پیامی را جز پیامهای معتبر که از مراکز بهداشتی ارسال می گردد به هیچ جا نفرستید. چرا که بزرگترین دشمن امروز این شایعات دروغ است.
۴-در صورت ابتلای هر کدام از فامیل و دوستان اورا و خانواده او را با حفظ رعایت اصول و نکات بهداشتی حمایت عاطفی اجتماعی نمایید. مبادا دور آنان حصار بکشید آنها را بی آبرو کنید از وجود آنان وحشت کنید که شرمنده شوند. آنان بیمارند سرما خورده اند شایسته غول سازی از آنان نیستند.
۵- یادتان باشد اضطراب و استرس بزرگترین دشمن کشنده این ببماران است. تا جایی که می توانیم استرس را از آنان خودتان با شوخیهای قشنگ ، کار و فعالیت، ورزش گرفتن دوش حمام، تماشای فیلمهای کمدی دور نمایید.
دکتر خرامین - روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی