خبرهای داغ:

تلاش 50 گروه جهادی برای مقابله با کرونا در بوشهر

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر از تلاش 50 گروه جهادی برای مقابله با ویروس کرونا در این استان خبر داد.
کد خبر: ۹۲۲۵۲۰۵
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، در حال حاضر همچنان آمار کرونا صعودی است اما تلاش‌ها برای مهار این بیماری به صحنه‌های زیبا و امیدبخشی را خلق کرده است. در این میان نیرو‌های جهادی و مردمی استان بوشهر این بار هم مانند تمام برهه‌های سخت، برای شکست کرونا در کنار مردم حضور دارند.

حجت‌الاسلام علی زاهددوست مسئول قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیاء استان بوشهر در جلسه هماهنگی نیروهای مردمی برای مبارزه با بیماری کرونا اظهار داشت: باید قدردان زحمات مردم و مسؤولین در این شرایط سخت باشیم. خوشبختانه جبهه فرهنگی نیز به بلوغ فکری نیز رسیده و برای حضور مؤثر در بحران‌ها نیاز به بخشنامه ندارند.

وی افزود: خوشبختانه در استان بوشهر وضعیت قرمز نیست اما ما باید برای هر شرایطی آماده‌باشیم. در شرایط فعلی اولویت ما پیشگیری خواهد بود. به همین علت در قرارگاه کمیته مردمی از تمام نهادهای فرهنگی برای مبارزه با کرونا تشکیل شد تا علاوه بر هماهنگی بتوان به حرکت‌های مردمی کمک کرد.

زاهدوست با اشاره به تأکیدات رهبری در مورد مواجه با بیماری کرونا بیان داشت: نباید در این شرایط از معنویات غافل شویم. بنا به توصیه متخصصین تجمعات مختلف ازجمله مذهبی لغو شده اما می‌توان از طریق فضای مجازی، حسینه مجازی را راه‌اندازی کنیم و مردم را به توسل خانگی دعوت کرد.

سید عبدالجلیل حسینی نماینده کمیته مردمی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته، گفت: در حال حاضر موادضدعفونی و ماسک نیاز بیمارستان‌هاست و در تلاش هستیم تا با کمک مردم این موارد تهیه گردد.

وی افزود: در حال حاضر محلات بوشهر به‌تدریج برای کمک به نابودی کرونا در حال فعال شدن هستند و تعدادی از نقاط شهر ضدعفونی شده است. اتفاقات خوب برای مبارزه با کرونا کم نیستند اما تولیدات مثبت در فضای رسانه به نسبت آن کم است.

ذوالفقار عباسی‌فر با اشاره به اقدامات 50 گروه‌ جهادی در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان بوشهر، اظهار داشت: ضدعفونی معابر و اماکن عمومی، راه‌اندازی کارگاه‌های تولید مواد ضدعفونی کننده و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی از رسالت‌های گروه‌های جهادی فعال در استان بوشهر است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر در حال حاضر 30 سازمان‌ مردم نهاد و غیر وابسته به دولت با محوریت مساجد، حسینیه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی و با هماهنگی مراکز بهداشت اقدام به تولید میانگین 1000 ماسک در روز می‌کنند.

وی افزود: دراین‌بین بهداشتی بودن تولیدات، مسئله قابل اهمیتی است. بخشی از تولیدات مواد ضدعفونی کننده و ماسک به مراکز بهداشتی و درمانی ارسال و بخشی نیز به صورت مستقیم بین اقشار مختلف مردم توزیع می‌شود.

وی افزود: در آینده مواد ضدعفونی کننده و ماسک در بسته‌های مشخص شده، توسط پایگاه‌های بسیج بین اقشار کم‌بضاعت و آسیب‌پذیر جامعه توزیع خواهد شد.

در این جلسه سایر نهادهای فرهنگی برای تهیه ماسک و ضدعفونی کردن نقاط مختلف، توان خود را به اشتراک گذاشتند. علاوه بر آن، اقدامات لازم برای حمایت از کاسبان و قشر ضعیف، به‌صورت مشارکت مردمی خروجی دیگر این جلسه بود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار