مدیریت جهادی و کار بابرنامه؛ شرط تغییر محسوس در وضعیت معیشتی مردم
به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، نماینده ولی فقیه در استان لرستان طی مصاحبهای تلویزیونی به مهمترین چالشها، موانع و راهکارهای رونق و جهش تولید در لرستان پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین احمد شاهرخی، با اشاره به نامگذاری سال جدید، ظرفیتهای ملی و استانی برای رونق و جهش تولید منطبق دانست و نیروی انسانی جوان و متخصص کارآمد و نخبه و خوش فکر که در پنج قاره جهان سرآمدند ؛ منابع طبیعی غنی کم نظیر در کشور و استان؛ مزیت چهارفصل بودن کشور و استان ؛ موقعیت ترانزیتی و همسایگی با ۱۵ کشور و وسعت سرزمینی و بازار ۸۰ میلیونی داخلی را از مظاهر این انطباق برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به تلاش مذبوحانهی دشمنان برای اسلام زدایی در ایران و شکستهای پیاپی آنان به رغم توسل به تهدید و تحریم برای نشانه گرفتن اقتصاد و معیشت مردم افزود: پس از پیمان شکنی و بدعهدی غربیها مشخص شد باید به سرمایههای مادی و معنوی خودمان، یعنی همان امری که رهبری نظام (مدظله) از سالها پیش از برجام هم بر آن تکیه داشت، مراجعه کنیم چرا که در چنین شرایطی جهش تولید مکمل رونق تولید است و این دو میتوانند ضامن اشتغال پایدار در کشور و استان باشند. مگر اینکه مجریان به هر دلیلی نخواهند یا نتوانند از این شرایط استفاده کنند!
شاهرخی در ادامه با اذعان به برخی موفقیتهای نسبی سال رونق تولید بیان کرد: تاثیر این اقدامات در سفره و زندگی مردم لرستان نیز محسوس نبوده است و انتظار این است که با همت مضاعف و از انبوه و با برنامه، تحول و جهشی در این زمینه صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از موانع رونق و جهش تولید در سطح ملی به استان هم سرایت کرده است مهمترین موانع را چنین برشمرد:
۱- ورود کالاهای قاچاق که لرستان معبر بخشی از آن است و هر یک میلیارد دلار قاچاق صدهزار نفر را بیکار می کند!
۲-فرار مالیاتی
۳- بدهکاران کلان بانکی
۴- صرف تسهیلات بانکی در کارهای غیر تولیدی، دلالی و...
۵- واردات کالاهای لوکس
۶- ورود کالاهای مشابه داخلی
۷- تلف شدن سرمایه ملی کشور به صورت خانه های خالی
۸-هرز بیتالمال با عدم تدبیر در احداث طرحهای نیمه تمام
۹- استخدام های بدون ضابطه از طریق تبعیض و بدون شایسته سالاری.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان در پایان مهمترین راهکارهای جهش تولید در کشور و لرستان را رفع موانع تولید، کارآفرینی و فعالیتهای اقتصادی؛ شتاب بیشتر چرخ ستاد تسهیل موانع تولید در کشور و استان؛ نظارت، شفافیت و اطلاع رسانی در امور اقتصادی؛تکمیل جهش تولید با افزایش کیفیت کالا ؛ هم افزایی بانکها، بیمه ها گمرکات و...برای جهش تولید ؛ نیازسنجی بازارهای هدف؛ شناسایی ظرفیتهای استان ؛ هم افزایی همه نخبگان بدون ملاحظات سیاسی و جناحی و...برای خدمت دانایی به توانایی استان ؛ کوتاه کردن دست مفسدان اقتصادی دارای امضاهای طلایی؛ اجرای سیاستهای حمایتی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ؛ استفاده مجلس از توان نظارتی قوه مقننه و مدیریت جهادی و کار با برنامه برای محسوس بودن اقدامات در زندگی مردم عنوان کرد.
انتهای پیام/