۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
23:14
کد خبر : 9230713
۱۰:۰۲

۱۳۹۹/۰۱/۲۰
به منظور مقابله با شیوع کرونا محقق شد؛

تهیه 140هزار ماسک توسط جهادگران سپاه کرج

پاسدار نصرتی از تهیه و توزیع 140هزار ماسک توسط جهادگران سپاه ناحیه امام حسین(ع) کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، نصرتی مسئول بسیج سازندگی سپاه امام حسین (ع) کرج در گفتگو با بسیج با اشاره به تشریح فعالیت های شاخص گروه های جهادی و مدافعان سلامت بسیجیان شهرکرج اظهار کرد: با آغاز شیوع بیماری منحوس کرونا قرارگاه پدافند زیستی در  ناحیه امام حسین (ع) کرج تشکیل شد و ماموریت های ضروری ده گانه به بسیج سازندگی محول شد.

وی با بیان اینکه پایش سلامت مردم توسط دو گروه جهادی پزشکی خواهر و برادر در حال انجام است افزود: مهمترین ماموریت بسیج سازندگی ضدعفونی نمودن مساجد و معابرعمومی و مراکز درمانی می باشد که این امر مهم  با همت گروه های جهادی بسیجی بطور شبانه روزی و مستمر در حال انجام است.

نصرتی از برپایی 10 ایستگاه توزیع اقلام بهداشتی به مناسبت عید بزرگ نیمه شعبان خبر دادند و گفت: در روز نیمه شعبان و خجسته سالروز میلاد منجی عالم بشریت همزمان با برگزاری جشن های مردمی درخیابان ها و پشت بام های منازل ده منطقه کرج ( عظیمیه میدان مهران، سه راه رجایی شهر، میدان توحید، میدان کرج و ...) اقدام به توزیع اقلام در بین همشهریان خواهند کرد.

وی همچنین با ابراز تولید اقلام بهداشتی و لباس های بیمارستانی گان، شیلد ( محافظ صورت ) و ضد عفونی کنند ها برای عموم مردم توسط بسیجیان و جهادگران، تصریح کرد: تا به امروز 140 هزار عدد ماسک و 5000 هزار محافظ صورت در16 کارگاه جهادی بسیج خواهر و برادر تولید شده، و در اختیار عموم مردم و  بانک ها و مراکز درمانی و بیمارستان های مدنی – البرز- کوثر- امام علی (ع) قرار گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی ناحیه امام حسین (ع) تدفین بیماران کرونایی توسط جهادگران بسیجی طلبه و فرهنگیان بسیجی را از اقدامات بسیار مهم خواند و افزود: با توجه به محدویت نیروی انسانی آرامستان ها و غسالخانه های کرج و وجود بیماران فوت شده بر اثر کرونا ما با همکاری گروه های بسیج طلاب و بسیجیان فرهنگیان در یک اقدام خداپسندانه نسبت به تدفین و خواندن نماز میت اموات کرونایی همت شبانه روزی بخرج داده اند و با این کار خود از آلام و ضربات روحی بستگان اموات کرونایی کاستند.

وی در پایان از ذبح 5 قربانی گوسفند توسط بسیج سازندگی بمناسبت اعیاد شعبانیه و رفع بلا از مردم مهین عزیزمان خبردادند و افزودند: گوشت قربانی ها بین مردم کم برخوردار شهرمان توسط گروه های جهادی بسیج توزیع گردیده است و ما امیدواریم همه ی مردم ایران از این آزمایش الهی با صحت و سلامت خارج بشویم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید