مشاور و کارشناس مسائل خانواده تشریح کرد

آرامش روانی در منزل چگونه امکان‌پذیر است؟

فلاح در خصوص آرامش روانی در منزل، گفت: ناراحتی و عصبانیت‌ها در منزل به خاطر احساس بی‌ارزشی در خانواده است.
کد خبر: ۹۲۳۱۹۲۵
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، محمدحسین فلاح، با بیان اینکه وقتی تعداد عمل مفید و ارزشمند انسان کم می‌شود عصبانی می‌شوند گفت: اگر یک مرد یا زن از صبح تا شب بین 10 تا 15 عمل ارزشمند و دارای برنامه انجام دهند در آن روز خلق‌وخوی بهتری دارند تا روزی که حس ارزشمندی نداشته باشند.

مشاور و کارشناس مسائل خانواده اضافه کرد: برخی از مردان مفید بودن خود را در درآمد کسب شده در طول روز برمی‌شمارند که اگر این مسئله تحقق نیابد سبب خلق‌وخوی بد فرد می‌شود که برای این کار می‌توانند فعالیت های خود را گسترده کنند که نمونه آن را می‌توان بازی کردن با فرزند در منزل اشاره کرد و خدای متعال هم پاداش بسیاری را برای آن در نظر گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ما باید به کارهایی که در منزل انجام می‌دهیم معنادهی اسلامی داشته باشیم عنوان کرد: اگر مردی در منزل به همسر خود در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند باید آن را مهم بشمارد و به آن وسعت معنا بدهد تا اینکه آن کار را بی‌اهمیت جلوه دهد و سبب عصبانیت خود و دیگران شود.

انسان مصرف‌گرا احساس پوچی و بی ارزشی می کند

فلاح اذعان داشت: ناراحتی و عصبانیت‌ها در منزل به خاطر احساس بی‌ارزشی در خانواده است که برای حل آن می‌توان برنامه‌ریزی داشت چون انسان به شکلی آفریده شده که اگر احساس مصرف‌گرایی و پوچی داشته باشد روحیه و نشاط انسانی خود را از دست می‌دهد.

مشاور و کارشناس مسائل خانواده یکی از راه‌های رفع مشکلات در خانه بودن را حل مسئله در خصوص شغل هر فرد عنوان کرد گفت: به‌طور مثال اگر شخصی نمی‌تواند به خاطر بیماری کرونا در خارج از خانه مشغول به کار شود، به جای آن می‌تواند خلاقیت شغلی داشته باشد و محصولات خود را به شکل اینترنتی عرضه کند تا با این کار خلاقانه هم برای خود و هم اعضای خانواده شور و نشاطی را به ارمغان آورد.

وی با بیان اینکه تفاوت در مرد و زن هم سبب بروز اختلاف و دعوا بین طرفین می‌شود خاطرنشان کرد: بی خیالی زیاد مرد و همچنین وسواس بیش از خانم در خصوص بیماری کرونا و تمیزی بیش از حد در منزل سبب بروز اختلاف و دعوا بی طرفین می‌شود که در اینجا پیشنهاد می‌شود، مرد بیشتر به مسائل بهداشتی توجه داشته باشد و خانم ها هم حساسیت خود را کمتر و به یکدیگر مدارا کنند.

فلاح اظهار داشت: لحظات شاد مشترک در خانواده، طراحی بازی و سرگرمی در خانه از جمله کارهایی است که می‌تواند سبب ایجاد شور و نشاط شود.

تغییر جو خانه با یک شوخی به جا

مشاور و کارشناس مسائل خانواده با تاکید بر اینکه برای رفع چالش ها در منزل می‌توان از کوچکترین کارها استفاده کرد افزود: در بسیاری از مواقع در منزل می‌توان با یک شوخی از استرسی که در خانه حاکم است کاهش داد و جو خانه را شکست.

وی با بیان اینکه فضای خانه در زمان کرونا و خانه نشینی افراد به شدت به گذشته این خانواده باز می گردد اضافه کرد: اگر در گذشته این خانواده با مهر و محبت با هم رفتار می کردند، از این فرصت در خانه بودن هم به بهترین شکل استفاده می کنند و آن را غنیمت می شمارند.
انتهای پیام/د
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار