اجرای رزمایش مواسات مومنانه طی دو مرحله در همدان/شناسایی ۷۰ درصد خانوادههای آسیبدیده از کرونا
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ علی قراباغی در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک اعیاد شعبان و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی بهرهمندی از فیوضات این ماه اظهار داشت: از اول اسفند ماه که کشور درگیر بیماری کرونا، این ویروس منحوس شد اقدامات مقابلهای توسط دستگاههای اجرایی، دولت، نهادها، سپاه، مردم جهادگران و بسیجیان مقارن با همان شروع و انجام شد.
وی با بیان اینکه همه ما وظایف اجتماعی داریم، افزود: ورود جهادگران، بسیجیان، حرکات مردمی خودجوش و سمنها به این عرصه و مقابله با کرونا در راستای همین وظیفه اجتماعی است که بر عهده همه و برگرفته از شریعت و آموزههای دینی ما است.
دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) استان همدان با بیان اینکه با شیوع این بیماری بسیاری از مسائل عیان شد، گفت: با مقایسه اتفاقات ایران با کشورهای دیگر که برخوردارتر از ما و مدعی داشتن استانداردهای سطح زندگی هستند که درگیر کرونا شدهاند بسیاری مسائل آشکار شد.
وی ادامه داد: با وارد شدن مدافعان سلامت و کادر درمانی با کمترین انتقاد و اعتراض در حالی که کمبودهایی در روزهای اول وجود داشت که نشان از اخلاص و ایثار آنها بود؛ تفاوتهای بین کشور ایران و دیگر کشورها را نشان میدهد.
قراباغی با بیان اینکه طلاب در بحث روحیه دادن و ارائه خدمت در بیمارستانها حاضر شدند، گفت: بسیجیهای ما سازماندهی شدند و آموزش دیدند و در بحث ضدعفونی و گندزدایی و درصورت لزوم بهیاری و کمک به کادر درمان ورود پیدا کردند و بسیاری از مردم بر خود وظیفه دانستند در بحث تهیه بستههای معیشتی و بهداشتی ورود پیدا کردند
وی تصریح کرد: در مقابل این کارها که در کشور ایران انجام شد، نوعی راهزنی مدرن بین اسپانیا، ایتالیا و آمریکا شروع شد که وسایل ضد عفونی همدیگر را میدزدیدند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به حضور طلاب در بیمارستانها با اینکه وظیفه سازمانی آنها نبود و چندین شهید را نیز در پی داشت، گفت: در بسیاری از کشور های اروپایی خانه سالمندان را رها کردند که با بیماری دست و پنجه نرم کنند و در نهایت بمیرند.
*کمک ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی مردم همدان به نیازمندان
وی ابراز داشت: در استان همدان تا قبل از شروع رزمایش کمک مومنانه و تشکیل قرارگاه ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مردم کمک کردند و بستههای بهداشتی و معیشتی تهیه و به نیازمندان داده شد که در مقابل صفهای طولانی و غارت فروشگاهها را در بسیاری از کشورها شاهد هستیم.
قراباغی عنوان کرد: در کشور ایران احساس نا امنی نمیکنیم اما در ایالات متحده که خودش را از لحاظ امنیتی بالاترین رده میداند فروش اسلحه ۳ برابر میشود این یعنی همان قانون جنگل که برای زنده ماندن از اسلحه استفاده کنند.
* اخلاق و معنویت نیاز امروز جوامع جهانی
وی با اشاره به بیانیه گام دوم که نیاز امروز جوامع جهانی اخلاق و معنویت است، گفت: شاخصهای استاندارد زندگی اخلاق و معنویت است که با وجود این دو و حتی با کمبودهای مادی، محیط زندگی میتواند بهشت باشد و بدون وجود اخلاق و معنویت حتی با برخورداری مادی، محیط زندگی جهنمی بیش نیست که امروز در بحث کرونا این موضوع را میبینیم.
دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) استان همدان با بیان اینکه بیانات رهبری برگرفته از تعالیم الهی و دین اسلام است که همه ما به آن اعتقاد داریم، یادآور شد: کرونا با تمام معایبی که دارد این موضوع را به جوامع بشری نشان داده است.
وی با بیان اینکه در راستای وظیفه اجتماعی و دینی جهادگران، بسیجیان و تودههای مردم آمدند تا این برهه را مدیریت کنند، گفت: این دوران میگذرد ولی با کمک مردم و مدیریت حاکمیت میتواند کارنامه درخشانی برای نظام باشد.
*انجام ۵ هزار و ۲۵۴ عملیات روزانه در سطح استان همدان برای ضدعفونی
قراباغی با بیان اینکه جهادگران استان تا ۲۳ فروردین ماه امسال در بحث ضدعفونی و عملیات رفع آلودگی ۵ هزار و ۲۵۴ عملیات روزانه در سطح استان انجام دادهاند، اظهار کرد: برای انجام این عملیات ۴ هزار و ۳۸۶ نفر روز نیروی انسانی به کارگیری شده است و با فعالیت جهادی این افراد ۳۹ هزار و ۲۳۴ مکان رفع آلودگی شده است.
وی با بیان اینکه مجموع این فعالیتها با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهرداری همدان و ستاد استانی مقابله با کرونا انجام شد، مطرح کرد: این اقدامات خودسرانه نبوده و نوع مواد ضدعفونی استفاده شده استاندارد بوده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان عنوان کرد: تاکنون ۱۰ رزمایش دفاع بیولوژیک در سطح شهرستان انجام شده که تقریبا هر شهرستان یک رزمایش انجام داده است.
وی تأکید کرد: در ابتدای شیوع این بیماری یکی از معضلات کشور ما کمبودهای مواد پیشگیری و مقابلهای از جمله ماسک و گان و ... بود که تعدادی از بسیجیان که با وامهای اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی کارگاههای خیاطی راهاندازی کرده بودند با پیگیریهای سازمان و روحیه جهادی تغییر کاربری دادند و از این تعداد ۱۱ عدد از کارگاهها که متوسط و کارگاههای نیمه بزرگی بودند مجوز علوم پزشکی و صنعت معدن تجارت را گرفتند و تعدادی از کارگاههای خانگی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تولیداتی برای مصارف غیر بیمارستانی داشتند.
*تولید یک میلیون و ۳۷۴ هزار ماسک به همت بسیجیان همدانی
قراباغی با بیان اینکه مجموع تولیدات کارگاهها بالغ بر یک میلیون و ۳۷۴ هزار ماسک است، گفت: ۶ هزار و ۶۶۸ عدد در قالب بستههای بهداشتی به مردم اهدا شده است.
وی ادامه داد: یکی از نیازهایی که دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستانهای ما داشتند گانهای اتوکلاو و یکبار مصرف بود که ۷ کارگاه برای این منظور توسط جهادگران در سطح استان راهاندازی و بیش از یک هزار عدد گان تولید و تحویل بیمارستانها شد.
وی با بیان اینکه ۱۶۲ هزار جفت دستکش تهیه و در قالب بستههای بهداشتی تحویل نیازمندان شد، گفت: ۴۷۲ هزار لیتر مواد ضدعفونی مصرف و توزیع شد.
دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) استان همدان عنوان کرد: بسیجیان داوطلب آموزشهای کمک بهیاری دیدهاند و آمادگی دارند که با طولانی شدن بیماری در درمانگاهها و نقاهتگاهها به کارگیری شوند و به کمک کادر درمانی بروند.
*برگزاری ۱۸ هزار و ۳۶۵ اردوی جهادی در مقابله با کرونا
وی با بیان اینکه مجموع فعالیتهای اردوهای جهادی برای فعالیتهای ذکر شده ۱۸ هزار و ۳۶۵ اردو با تعداد ۶ هزار و ۸۴۷ نفر روز است، افزود: ۱۱۳ تیم از بسیجیان در بحث فاصلهگذاری اجتماعی و ۵۱ گروه به تعداد ۲۶۳ نفر در بحث غربالگری به کارگیری شدند.
قراباغی ابراز داشت: تا ۲۳ فروردین ماه تعداد ۲۸ هزار و ۸۳۰ بستهها معیشتی و غذایی و ۱۱۹ هزار و ۳۰۰ بسته بهداشتی تهیه و توزیع شد، گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۶۰۰ بسته با ارزش هر بسته ۴۰۰ هزار تومان و در مجموع یک میلیارد و ۴۰ هزار تومان توسط سپاه استان تهیه و توزیع شد.
وی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان و بیان اهمیت حضور مردم کمک به نیازمندان کمک مومنانه و مواسات گفت: در استان همدان ساختاری تشکیل داده شد، هرچند در استان همدان با درایت آیت اله شعبانی و پیشبینی قبلی ایشان ستاد مردمی قبل از عید نوروز فعالیتهای خود را شروع کرده بود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با تشریح سازو کار قرارگاه مواسات در استان همدان بیان کرد: قرارگاه مواسات مومنانه امام حسن مجتبی(ع) با مسئولیت آیت اله شعبانی، امام جمعه و به جانشینی سردار مجیدی، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) و دبیری سازمان بسیج سازندگی است که در شهرستان هم به همین گونه تشکیل شده است.
وی کمیتههای این قرارگاه را فرهنگی، رسانه، شناسایی نیازمندان و رصد و پایش، رصد و ساختاری، تحصیل منابع، سازماندهی اقشار، تدارکات برشمرد و گفت: شناسایی نیازمندان و توزیع بستههای معیشتی توسط شبکه مویرگی به نام پایگاههای بسیج در سطح کشور که تعداد آنها بیش از ۵۰ هزار است، انجام میشود.
قراباغی با بیان اینکه سامانهای توسط سازمان بسیج مستضعفین طراحی شده و قرار است کمکها و شناساییها در آن سامانه ثبت شود، اظهار کرد: هدف اصلی این قرارگاه هماهنگی خوبی بین همه کنشگران از جمله بسیجیان، سمنها، خیرین و ستاد مردمی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه این رزمایش در ماه مبارک رمضان طی دو مرحله برگزار خواهد شد، گفت: شماره حساب ۳۸۱۰۳۵۱۱۵۰۴۵۴۴۵۱ و شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۳۹۵۷۰ برای این منظور تدارک دیده شده است.
دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) استان همدان افزود: برآورد انجام شده هزینه بستههای معیشتی در هر مرحله یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان و دو مرحله ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سطح کشور باید انجام شود.
وی با بیان اینکه تاکنون۷۰ درصد شناساییها در سطح استان انجام شده است، گفت: ۲۸ هزار و ۴۰۰ خانواده در سطح استان وارد سامانه شده است که این تعداد نیازمندانی هستند که تقاطعگیری شدهاند و زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند.
قراباغی با بیان اینکه اگر منابع تحصیلی ما فراتر از توزیع دو مرحله و رفع نیاز این نیازمندان باشد میتوانیم مقداری از منابع را به کمیته امداد و بهزیستی بدهیم، گفت: ۵۵ هزار خانواده زیر پوشش داریم که نیازمند هستند.
*۴ اردیبهشت ماه نخستین مرحله رزمایش مواسات مومنانه آغاز میشود
وی با اشاره به اینکه مرحله نخست این رزمایش پنجشنبه، ۴ اردیبهشت ماه در همدان آغاز میشود، گفت: از ابتدای آغاز به کار این قرارگاه تا امروز یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان کمک مردمی جمعآوری شده است.
دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) استان همدان با بیان اینکه در این رزمایش یکی از کنشگران فعالی که قرار است با قرارگاه همکاری کنند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که تاکنون خوب کمک کردهاند، افزود: قرار است در سطح استان ۲۷ هزار بسته مشارکتی توسط بنیاد برکت که وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هستند توزیع کند.
وی محتویات اقلام بستههای غذایی را برنج ۱۰ کیلو، مرغ سه کیلو، رب دو قوطی، خرما یک بسته، ماکارانی سه بسته، روغن مایع دو بطری، حبوبات پنج کیلو و سویا دو بسته عنوان کرد.
انتهای پیام/