۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:30
کد خبر : 9235135
۰۰:۴۵

۱۳۹۹/۰۲/۰۵
فرمانده سپاه جلفا در گفتگو با بسیج:

توزیع 750 بسته معیشتی در جلفا

فرمانده سپاه جلفا در حاشیه مرحله اول رزمایش کمک مومنانه که در مصلی وحدت هادیشهر از پایان مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه در جلفا خبر داد.

خلیل شریفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، هدف از برگزاری این رزمایش را کمک به اقشار آسیب‌پذیر ناشی از شیوع ویروس کرونا عنوان و بیان کرد: در مرحله اول این رزمایش خانواده‌های کم بضاعت شناسایی شده و بصورت عادلانه توزیع می شود

وی در ادامه گفت: در پی فرمایشات مقام معظم رهبری در نیمه‌شعبان مبنی بر اجرای رزمایش گسترده در کشور در راستای کمک مومنانه به نیازمندان ، سپاه جلفا برحسب ماموریت جهادی و انقلابی خود نقش بسیار اثرگذاری در اجرای این رزمایش داشته است.

شریفی تاکید کرد: زمایش سراسری کمک مومنانه که در واقع لبیک ندای رهبر فرزانه انقلاب است با حضور پررنگ خیرین و مومنین و اقشار مختلف مردم در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه جلفا در پایان به برگزاری مرحله دوم رزمایش در نیمه ماه مبارک رمضان مصادف با ولادت امام حسن مجتبی(ع) در این شهرستان مرزی اشاره کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید