۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:09
کد خبر : 9236691
۱۳:۱۳

۱۳۹۹/۰۲/۱۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در گفتگو با بسیج:

برنامه های هفته عقیدتی سیاسی در فضای مجازی اجرا می شود

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه با بیان اینکه برنامه های هفته عقیدتی سیاسی همچون سالهای گذشته ولی با سبکی جدید اجرا می شوند، گفت: امسال برنامه های این هفته، بدون نقصان در فضای مجازی اجرا می شوند.

حجت الاسلام حسن امیرنژاد در گفتگو با خبرنگار  خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، ضمن تبریک هفته عقیدتی سیاسی و هفته معلم بر زحمت کشان عرصه تعلیم،  معنویت و باورهای دینی، شهید مطهری را تربیت یافته و رهرو واقعی مکتب اهل بیت(ع) و حضرت امام(ره) و الگویی تمام عیار برای همه مربیان و معلمان جامعه دانست و اظهار داشت: امروز به مربیان و معلمان انقلابی به روزی همچون مطهری نیازی مبرم داریم.

   وی با بیان اینکه در هفته عقیدتی سیاسی برنامه های متعدد و متنوعی متناسب با شرایط کرونایی اجرا می شود، برگزاری همایش تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج و متربیان و فراگیران نمونه، و برگزاری مسابقات غیرحضوری را از جمله این برنامه ها برشمرد و اظهار داشت: به خاطر وضعیت موجود در کشور، تمامی این برنامه ها به صورت مجازی یا نیمه حضوری اجرا می شوند.

   حجت الاسلام امیرنژاد از اجرای دو مسابقه کتابخوانی مجازی از کتب «آزادی معنوی انسان» و «امدادهای غیبی زندگی» شهید مطهری در بین آحاد بسیجیان و کارکنان سپاه خبر داد و افزود: علاوه بر این، مسابقه ای نیز از متن وصیت نامه پرمحتوای شهید حاج قاسم سلیمانی در فضای مجازی بارگذاری شده و در حال اجراست.

   وی اضافه کرد: به جهت تقارن این ایام با ایام ماه مبارک رمضان، برنامه ها و مراسمات معنوی، دعا، قرآن، کلاسهای اخلاق و احکام نیز به صورت نیمه حضوری و غیرحضوری در فضای مجازی در حال اجراست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید