۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:06
۱۴:۲۹

۱۳۹۹/۰۲/۱۵
توسط موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود

توزیع ۳۰۰۰ بسته فرهنگی بمناسبت ماه مبارک رمضان در شاهرود

۳ هزار بسته فرهنگی متنوع ویژه‌ای توسط موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود درماه مبارک رمضان توزیع گردید.
محمد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود از تهیه و توزیع بیش از ۳۰۰۰ بسته فرهنگی بمناسبت ماه مبارک رمضان در سطح استان سمنان خبر داد و افزود: به مناسبت ماه مبارک رمضان، بیش از ۳۰۰۰ بسته فرهنگی توسط موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود در بین عموم مردم درسطح استان سمنان توزیع شد.
مدیر موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود با بیان اینکه بسته‌های فرهنگی می‌تواند درجهت ترویج و نهادینه کردن مبانی اسلامی و ملی بسیار موثر باشد، اظهار کرد: موسسه فرهنگی بین الحرمین شاهرود با اشراف بر تأثیر‌گذاری اقلام فرهنگی بر افکار عمومی تهیه و توزیع بسته‌های فرهنگی را درمناسبت‌های ملی و مذهبی مختلف در دستور کار خود قرار داده است.
وی گفت: این بسته‌ها شامل کتب مذهبی، تقویم ملی و مذهبی، نرم افزار‌های فرهنگی، قرآنی، جزوات آموزشی احکام و تفسیر، پرچم، پوستر، بروشور، کتابچه و پلاکارد با موضوع ماه مبارک رمضان بوده است که با هدف احیاء فرهنگ معنوی ماه مبارک رمضان و چگونگی بهره گیری از این ماه به جامعه خصوصاً جوانان و نوجوانان توزیع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید