خبرهای داغ:

پاکبانان شهرداری شاهرود به کرونا مبتلا نشدند

سرپرست حوزه معاونت خدمات شهرداری شاهرود با بیان اینکه، پاکبانان در کنار کادر درمانی و بهداشتی در صف نخست مقابله با کرونا قرار دارند، گفت: پاکبانان مدیریت شهری شاهرود در این مدت به کرونا مبتلا نشدند.
کد خبر: ۹۲۳۸۸۷۹
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۵
پاکبانان شهرداری شاهرود به کرونا مبتلا نشدندبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سرپرست حوزه معاونت خدمات شهرداری شاهرود با بیان این که پاکبانان نیز در کنار کادر درمانی و بهداشتی در صف نخست مقابله با کرونا قرار دارند، گفت: با عنایت و لطف خداوند و تمهیدانی که اندیشیده شد هیچ یک از پاکبانان مدیریت شهری شاهرود در این مدت به کرونا مبتلا نشدند.
امیر عرب اسماعیلی با اشاره به اینکه، از جمله تمهیداتی که در شهرداری شاهرود برای حفظ سلامت پاکبانان اندیشیده شد، می‌توان به توزیع مستمر دستکش و ماسک بین این عزیزان و ارائه آموزش‌های لازم به آن‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد، افزود: از میان نیرو‌های جمع‌آوری زباله‌های شهری نیز خوشبختانه کسی مبتلا به کرونا نشده است.
وی در پایان، ضمن بیان این مطلب که، این نیرو‌ها نیز آموزش‌های لازم را دیدند و تجهیزات لازم را در اختیار دارند، ابراز داشت: تمامی باکس‌های زباله در سطح شهر و ناوگان حمل زباله نیز به صورت مستمر ضد عفونی می‌شود.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار