به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده بسیج دانش آموزی شهید باهنر در دیدار با کارکنان آموزش و پرورش منطقه لاران گفت: معلمان بزرگترین امانتداران الهی هستند و نقش بیبدیلی در تربیت نسلها دارند.
وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید فرزانه استاد مرتضی مطهری هفته معلم را به تمام معلمان و فرهنگیان زحمتکش تبریک گفت.
این مسئول گفت: معلمان در تولید علم و پرورش استعدادهای علمی لحظه ای درنگ ننموده و در شکوفایی علم و دانش در کشور ایران از هیچ کوششی دریغ نورزیده اند.
فرمانده بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان به ویژه معلمان شهید تصریح کرد: مایه مباهات همه فرهنگیان است که روز شهادت استاد فرزانه علامه مرتضی مطهری به عنوان نمونه یک انسان با فضیلت و معلمی وارسته روز معلم نام گذاری شده است.
گفتنی است در پایان این دیدار با تقدیم شاخه گل و چفیه توسط فرمانده بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران و امام جمعه سورشجان از زحمات فرهنگیان و معلمان قدردانی شد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |