به گزارش خبرگزاری بسیج از دهاقان: حجت الاسلام و المسلمین محمد صباغی مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دهاقان ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد سراسر نور و برکت کریم اهل بیت عصمت و طهارت امام حسن مجتبی علیه السلام و با اشاره به ابعاد شخصیتی و شناختی امام حسن مجتبی علیه السلام بیان نمود: بزرگترین اتفاق در تاریخ زندگی امام حسن مجتبی (ع) صلح بود و صلح امام حسن کمتر از عاشورا نبود و عاشورای امام حسین (ع) مدیون صلح امام حسن مجتبی (ع) است و بر طبق فرمایش حضرت آقا بزرگترین نرمش قهرمانه تاریخ با امام حسن مجتبی (ع) است و لذا امام حسن (ع) برای این که مردم بدعهدی و عهد شکنی حاکمان ظلم و جور را ببینند تن به صلح می دهد.
ایشان افزود:باتوجه به صفت کریمانه بودن و بخشندگی امام حسن مجتبی علیه السلام باید در این روز بابرکت اگر کینه و کدورتی از کسی به دل داریم و مجازات و تنبیهی در نظرگرفته ایم، آن را ترک نموده و گذشت وایثار را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین صباغی در پایان اظهار داشت: امام حسن مجتبی علیه السلام بسیار شجاع بودند و در زمینه جنگاوری بی نظیر بودند و مشکلی نداشتند و همچنین مدیریت قوی ای داشتند و همه ما می بایست رفتار-سیره و منش امام حسن مجتبی علیه السلام را سرلوحه و سرمشق زندگی خود قرار بدهیم.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |