در دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه؛

نسیم مُواسات و همدلی کوچه‌های تربت حیدریه را سَرَک می‌کشد/تاکنون بیش از ۲۰ هزار بسته معیشتی در تربت حیدریه توزیع شده است

با آغاز دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه در تربت حیدریه، بیش از ۱۲۰۰ بسته معیشتی با مشارکت بسیج سازندگی سپاه تربت حیدریه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بین نیازمندان توزیع شد.
کد خبر: ۹۲۴۰۲۶۱
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه اجرای دومین مرحله رزمایش کمک مومنانه اظهار داشت: با توجه به فرمان مقام مفظم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش کمک مومنانه، نخستین مرحله این رزمایش توسط قرارگاه محرومیت زدایی و بسیج سازندگی با توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته غذایی هر کدام به ارزش تقریبی ۵ میلیون ریال بین نیازمندان و خانواده‌های متضرر از کرونا نیز توزیع شد.
 
سرهنگ پاسدار علی نیک یاد با بیان اینکه تا پیش از آغاز رزمایش کمک مومنانه پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج از اواسط نیمه ماه شعبان در کنار خیرین، گروه‌های جهادی، هیئتی، طلاب، نهاد‌ها و سایر ارگانها، مشغول به اجرای این کارخداپسندانه هستند، افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از ۲۰ هزار بسته غذایی توسط این گروه‌ها و نهاد‌ها بین اقشار آسیب پذیر توزیع شده است.
 
وی بیان کرد: وقتی عنوان رزمایش مطرح می‌شود یکی از مراحل رزمایش انجام عملیات روانی در مقابل تبلیغات دشمن است، لذا علی رغم اینکه خودشان در باتلاق کرونا گرفتار شدند هجمه زیادی علیه انقلاب و نهاد‌های انقلابی به راه انداختند و قصد دارند کشور و حاکمیت را در برابر این ویروس منحوس ناتوان جلوه بدهند.
 
نیک یاد خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اینکه دشمن بداند همه مردم و مسوولین در کنار هم هستند نام رزمایش را مطرح کردند تا همچون حوادث و بلایایی طبیعی نماد اتحاد و همدلی ملت ایران به جهان مخابره شود.
 
فرمانده سپاه تربت حیدریه گفت: این مرحله از رزمایش با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حال انجام است که در سطح کشور بیش از یک میلیون و در سطح شهرستان بیش از ۱۲۰۰ بسته غذایی با مشارکت بسیج سازندگی سپاه تربت حیدریه توریع می‌شود.
 
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه در این مراسم اظهار کرد: ما در جمهوری اسلامی همه آزمون‌هایی که در حوزه‌های مختلف اتفاق افتاده بود را تمرین کردیم، اعم از دفاع مقدس، اقدامات ضد امتیتی، تحریم و فشار و تهدید، اما کرونا یک موضوع نوبرانه در این شرایط کشور بود.
 
علی رستمی بیان کرد: در دو تا سه هفته اول در فصای عمومی و اجتماعی دچار سردرگمی بودیم و هر استان و شهرستان باید خودش را اداره می‌کرد، لذا برای مواد ضدعفونی و بهداشتی گرفتار بودیم، اما بعد از گذشت دو هفته پیک مطالبات انتطارات مردم را پاسخگو بودیم، بنحوی که در شهرستان تولید کننده و صادر کننده ماسک و مواد ضد عفونی بودیم و این نشان ظرفیت بالای مردمی است که به سرعت می‌تواند با شرایط خود را وقف دهند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱ نفر در اورژانس ذوالفقاری بستری داریم، افزود: از این تعداد ۸ نفر انان در آی سی یو بستری هستند، از سویی دیگر آماده کردن اورژانس دوالفقاری، تخلیه بیملرستان نهم دی و فراهم کردن امکانات و راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا بخش عمده‌ای از مشکلات ما را برطرف کرد و در ادامه با اجرای فاصله گداری اجتماعی امیدواریم در واقع مدیریت تقاضا و تجهیز مراکز درمانی بود شرایط بهتر شود.
 
فرماندار تربت حیدریه گفت: در چنین شرایطی دراروپا و امریکا مردم به سوپرمارکت‌ها هجوم بردند، اما نظام توزیع ما اعم از مردمی و دولتی تا درب منزل آن‌ها رفته و این نشان می‌دهد نظام توزیع و بازار‌ها هوشمندانه نقش خود را ایفا کردند.
 
وی بیان کرد: ترویج و بیان کار خیر نوعی معروف است و باید این امور گسترش یابد و نباید مغلوب فضای رسانه‌ای دشمن شویم، بنابراین از همه دست اندرکاران اعم از سپاه و بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام، کمیته امداد و اوقاف و سایر نهاد‌ها بدون اینکه حاکمیت به آن‌ها ابلاغی داسته باشد به رسالت و ماموریت خود عمل کردند قدردانی می‌کنم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار