تعاونی‌ها ظرفیتی برای افزایش بهره‌وری در مناطق عشایری هستند

رئیس سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اهمیت تعاونی‌ها و نظام بهره‌برداری در جامعه عشایری، گفت: تعاونی‌ها و ارکان آن ظرفیتی فوق‌العاده برای ایجاد تحول به ویژه در افزایش بهره‌وری در مناطق عشایری هستند.
کد خبر: ۹۲۴۰۴۱۷
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۶
 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی ، کرمعلی قندالی در نشست با مدیر کل و کارکنان دفتر امور تعاونی‌ها و نظام بهره‌برداری سازمان اظهار داشت: در امور تعاونی‌ها موضوع بهره‌وری، آموزش و ترویج، اصلاح ساختار تشکل‌ها و ساماندهی و نظام‌مند کردن امور در یک سامانه هوشمند بسیار مهم است و باید با جدیت پیگیری شود.

وی با اشاره به این که توزیع آرد، گاز و اقلام مورد نیاز عشایر از کارهایی است که توسط تعاونی ها انجام می‌شود، تصریح کرد: دیگر روش‌های گذشته و سنتی در انجام کارها پذیرفته و جوابگو نیست و باید با بهره‌گیری از علم و دانش تحول ایجاد کنیم.

قندالی بیان داشت: هدایت، حمایت و نظارت بر تشکل‌های عشایری از وظایف دفتر امور تعاونی‌هاست که ضرورت دارد این موارد از طریق نرم‌افزاری و سامانه انجام شود.

وی افزود: در مجموع حدود ۱۹۰۰ نفر در حوزه تعاونی‌های عشایری فعالیت می‌کنند که سرمایه عظیمی هستند که همه آنها به نوعی با ما در ارتباط و تحت پوشش ما هستند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که برخی افراد صدای عشایر را نمی‌شنوند و یا نمی‌خواهند بشنوند، اظهار داشت: ما با مردمی سروکار داریم که شایسته و مستحق هر نوع خدمتی هستند، مردمی که سختی‌ها را تحمل می‌کنند و صدایشان هم در نمی‌آید.

وی ادامه داد: عشایر در عمق بیابان‌ها، در کوه‌ها و دره ها فعالیت می‌کنند و وظیفه ما این است که زندگی را برای آنان تسهیل کنیم.

قندالی بیان داشت: ما با مردمی کار می‌کنیم که نه تنها هیچ هزینه اقتصادی و سیاسی برای کشور ندارند، بلکه فعالیت‌ها و تولیدات آنان کمک به کشور و مردم است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان این که در خیلی جاها فکر و ایده بیشتر از پول تحول ایجاد می‌کند، گفت: با وجود همه کارهای خوبی که در مناطق عشایری انجام شده هنوز قدم‌هایی مانده که باید برداشته شود.

مدیرکل امور تعاونی‌ها و نظام بهره‌برداری سازمان امور عشایر نیز در این نشست با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد این دفتر، گفت: ایجاد اعتماد در اعضای تشکل‌ها برای جلب مشارکت آنان، افزایش سرمایه و آموزش ارکان تعاونی‌ها و همچنین تزریق اندیشه‌ها و ایده‌های نو از موضوعاتی است که در تعاونی‌های عشایری دنبال می‌کنیم.

 
ارسال نظرات
آخرین اخبار