ضرورت ارتباط موثر تولیدکنندگان و کارآفرینان با دانشگاه برای تحقق جهش تولید
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی در در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مرکزی گفت: فعالیت گروه های کاری آموزش مهارتی، نوآوری و کارآفرینی، پژوهش و فناوری و آموزش عالی ذیل کارگروه استانی یک ظرفیت مناسب در استان مرکزی است که باید از آنها به درستی استفاده کرد.
وی افزود: این ظرفیت ها شرایطی ایجاب می کند که ظرفیت های اجرایی و عملیاتی به نفع تولید صنعتی و کشاورزی به نهایت بهره برداری برسند و به نوعی یک فرصت ارزشمند است و باید به درستی از آنها استفاده کرد.
استاندار مرکزی با اشاره به شعار سال و ضرورت رونق تولید بیان کرد: برای تحقق جهش همه جانبه یکی از مهمترین مولفه ها ارتباط بین دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و کارآفرینان است که باید به آن توجه شود.
وی با تشریح ظرفیت های استان مرکزی عنوان کرد: صنعت و کشاورزی مزیت مهم استان مرکزی است که در موضوع فعالیت مراکز تحقیقاتی نیز در جایگاه مناسبی قرار دارد.
استاندار مرکزی با اشاره به نقش هم افزا بودن کارگروه گفت: مراکز تحقیق و توسعه در بسیاری از صنایع فعال هستند که این فعالیت به صورت پراکنده دیده می شود و کارگروه می تواند جهت هماهنگی بین این مراکز و صنعت و دانشگاه نقش مهمی ایفا کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی استان می تواند فعالیت های خوبی در راستای آشتی بین صنعت و دانشگاه انجام دهد،افزود: دانشگاه صنعتی استان ظرفیت بالایی دارد که باید از آن به درستی استفاده کرد.
استاندار مرکزی ادامه داد: امیدواریم روابط خوبی بین تولیدکنندگان و دانشگاه رقم بخورد که اگر این امر محقق شود کارگروه به رسالت و اصلی خود دست یافته است.
وی با اشاره به جایگاه پارک علم و فناوری استان بیان کرد: رتبه خوب پارک علم و فناوری استان در کشور انتظارات را از این مجموعه بالا برده و امروز ظرفیت های تحقیقاتی و پژوهشی بسیاری در استان مرکزی وجود دارد و حتی در موضوع کرونا در زمان پساکرونا می توان تحولات خوبی را در حوزه پژوهش رقم زد.
آقازاده با تأکید بر اینکه سال جاری حداقل سه مرتبه جلسه شورای مهارت استان تشکیل شود،گفت: همه برنامه ها و سیاست ها و اقدامات در این جهت است که روند اقتصادی، تولید و ارتقای کیفیت و خلق ثروت بهبود یابد که باید در این راستا تلاش کرد.
استاندار مرکزی در پایان خاطر نشان کرد: آموزش و مهارت می تواند نقش موثری در رفع کمبودها در حوزه تولید، پایین بودن راندمان و کیفیت داشته باشد.
انتهای پیام/