به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام اسکندری ضمن گرامیداشت روز قدس، اظهار داشت: روز قدس، روز حیات اسلام است و از درس هایی که شیعیان در طول تاریخ به خوبی آن را یاد گرفته و به دیگران هم اموخته اند، وحدت و یکپارچگی در مقابل ظالم می باشد.
وی یکی از نقاط عطف حیات شیعیان را در طول تاریخ اتحاد در مقابل ظالمین دانست، تصریح کرد: مردم کشور ایران در یاری کردن و امداد به دیگران به غیر از انسانیت به عوامل دین، مذهب، نژاد و غیره توجهی نکرده و با تمام وجود در طول تاریخ از مظلومان عالم دفاع می کنند.
وی با اشاره به اینکه این خصیصه بعد از انقلاب اسلامی به دلیل قدرت گرفتن حکومت اسلامی به شدت بیشتر شده است، افزود: همه ی مردم عالم با تمام وجود حمایت فرزندان این انقلاب و امام خمینی (ره) را از مظلومان عالم در بوسنی، نیجریه در آفریقا و انقلابییون و آزادی خواهان آمریکای جنوبی را دیدند و محسوس تر از همه حمایت از محور مقاومت و مخصوصا فلسطین می باشد.
حجت الاسلام اسکندری بیان کرد: مسیر و جریان حمایت از این آب و خاک به کوری چشم دشمنان تا زمانی ادامه پیدا خواهد کرد که صاحب اصلی این نظام و کشور و انقلاب حضرت ولی عصر (عج) ظهور و ریشه ظلم را با اصحاب خود از تمام عالم پاک کند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان نظر آباد در پایان خاطر نشان کرد: ما به مردم مظلوم و با عزت فلسطین اطمینان می دهیم تا پاک شدن این غده سرطانی از صفحه روزگار با تمام وجود در کنارشان خواهیم بود و رهروان مکتب سلیمانی به زودی در قدس نماز خواهند خواند.