۲۹ / تير / ۱۴۰۴ - 20 July 2025
00:08
کد خبر : 9245754
۰۹:۵۲

۱۳۹۹/۰۳/۱۳
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:

مراسم 14 و 15 خرداد در تمامی مساجد دایر خراسان جنوبی برگزار می شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: مراسم 14 و 15 خرداد در تمامی مساجد دایر خراسان جنوبی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام احمد ملایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه در آستانه سی و یکمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و پنجاه و هفتمین سـالگرد قیام خونین یوم الله 15 خرداد قرار داریم، اظهار داشت: انشاء الله این دو مراسم در سراسر استان در مساجد و حسینیه هایی که فعال بوده و اجازه بازگشایی و اقامه نماز و حضور مومنین را دارند با رعایت دستور‌العمل های بهداشتی برگزار می‌گردد.


وی افزود: در شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و به جهت ضرورت رعایت مسائل بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا، امکان برگزاری مراسم و اجتماعات بزرگ، محوری و با فراخوان و دعوت عمومی از آحاد مردم مومن و انقلابی امکانپذیر نمی‌باشد و تمرکز ویژه بر تبیین و استفاده از بستر رسانه و فضای مجازی و نیز تبلیغات محیطی می‌باشد.


حجت الاسلام ملایی، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری(مدظلّه العالی) در مراسم بزرگداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، یکی از خصوصیات امام را مقاومت و ایستادگی دانست و بیان کرد: در شرایط فعلی کشور و جهان تنها راه برون رفت از مشکلات و سیطره دشمنان، مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان می‌باشد و این همان راهی است که سردار دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در پیش گرفته بودند و بر ما نیز واجب است ادامه دهنده راه امام بزرگوار و شهیدان والامقام باشیم.


رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، یوم الله 15 خرداد را نقطه عطف انقلاب بیان کرد و گفت: زیر بنا و اساس شکل گیری انقلاب اسلامی ایران، قیام تاریخ ساز 15 خرداد 42 می‌باشد، که نتیجه تلاشها ، روشنگری ها و خونهای پاک به زمین ریخته شده است که با هدایت معمار کبیر انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 به ثمر نشست و بزرگداشت این ایام الله، تجدید میثاقی با آرمان های بلند اسلام، امام و شهیدان و موجب حفظ و تداوم این راه نورانی است .


حجت الاسلام ملایی با اشاره به اینکه با توجه به محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا، امسال در نوع برگزاری مراسم بزرگداشت 14 و 15 خرداد تفاوت وجود دارد، افزود: فعالیت گسترده در فضای مجازی، برای تکریم و بزرگداشت هر دو مناسبت 14 و 15 خرداد، تمرکز بر تبلیغات گسترده محیطی و فعالیت‌های فراگیر فرهنگی از قبیل برگزاری مسابقات، تبیین و بازنشر وصیت‌نامه سیاسی الهی امام راحل عظیم‌الشأن، سبک زندگی، سیره و مکتب سیاسی آن عزیز سفرکرده با بهره حداکثری از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مد نظر می‌باشد.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید