۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
01:28
کد خبر : 9247001
۱۰:۰۷

۱۳۹۹/۰۳/۱۸
معاون سیاسی امنیتی فرماندار اسدآباد در گفت‌وگو با «بسیج»:

اخلاص در عمل از ویژگی‌های امام خمینی(ره) بود

معاون سیاسی امنیتی فرماندار اسدآباد گفت: بندگی خدا، اخلاص در عمل و مظلوم نوازی از ویژگی‌های امام خمینی(ره) بود.

اخلاص در عمل و مظلوم نوازی از ویژگی‌های امام خمینی(ره) بودحمزه عبدکوند در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد اظهار داشت: بندگی خدا، اخلاص در عمل و مظلوم نوازی از ویژگی‌های امام خمینی(ره) بود که موجب شده است مردم بعد از 40سال از انقلاب اسلامی همچنان به ایشان ارادت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی دوست داشتند مردم ایران هرچه زودتر یاد و خاطره امام خمینی(ره) را فراموش کنند، بیان کرد: دشمنان این آرزو را با خود به گور می‌برند و خودشان نیز شاهد هستند که دوستداران مکتب امام خمینی(ره) هر سال بیشتر نیز می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی فرماندار اسدآباد با تاکید بر اینکه راه امام(ره) چون راه خدا و قرآن، و راه پیامبر عظیم‌الشأن(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و هرگز از بین نمی‌رود، گفت: انتخاب مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سیدعلی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی) یک لطف و عنایات الهی به ایران اسلامی بود و وجود مبارک آن رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، نه تنها برای ایران بلکه برای جهان اسلام یک نعمت به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه 14 خرداد در تقویم جمهوری اسلامی، یادآور دو رویداد فقدان بنیانگذار انقلاب اسلامی و انتخاب و آغاز زعامت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی است، افزود: مراسم ارتحال امام (ره ) در شهرستان اسدآباد در 14 خرداد با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند در مسجد جامع شهر با حضور و سخنرانی امام جمعه استان همدان و امام جمعه شهر اسدآباد برگزار شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید