۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
21:30
۱۱:۵۹

۱۳۹۹/۰۳/۱۹
معاون فرهنگی دادگستری قزوین

فقط یک تا هشت درصد کالاهای قاچاق کشف می شود

حجت الاسلام حیدری گفت: تورم موجود در کشور به دلیل قاچاق است و ۲۲ الی ۳۳ درصد کالاهای وارداتی کشور، قاچاق است که تنها یک الی هشت درصد کشف می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، حجت الاسلام حیدری معاون فرهنگی دادگستری استان قزوین در دومین جلسه کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی که صبح امروز به ریاست دادستان قاسمی برگزار شد بیان کرد: قانون جامعی در خصوص قاچاق کالا و ارز وجود دارد. این در حالی است که یکی از جرایم اقتصادی مهم در کشور قاچاق کالا و ارز است و چون سازمان یافته انجام شده و یک بزه پرمنفعت و سودآوری است که از طریق مسوولان رده پایین انجام می شود، گاها رسیدگی به این امر را با مشکلاتی مواجه می کند.

وی گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری، بر پیشگیری از این امر و آتش زدن کالای قاچاق راهکاری بود که متاسفانه عدم عمل به این تاکیدات موجب ادامه قاچاق شد.

معاون فرهنگی دادگستری قزوین اظهار کرد: قاچاق تبعات اجتماعی و امنیتی دارد. تورم موجود در کشور به دلیل قاچاق است و ۲۲ الی ۳۳ درصد کالاهای وارداتی کشور، قاچاق است که تنها یک الی هشت درصد کشف می شود.

حجت الاسلام حیدری عنوان کرد: میزان درآمد و قیمت این کالاها قاچاق بین ۲۱ و نیم تا ۲۵ و نیم میلیارد دلار است.

وی افزود: مجلس تکالیف نهادها را در امر ورود کالا تعیین و احصا کرده که از دستگاه ها و نهادها از بین قوانین تعیین شده حدود ۴۰ تکلیف اقدام نشده دارند و هفتاد تکلیف قانونی ناقص بوده است.

این مقام مسوول اضافه کرد: چند سالی است قاچاق معکوس در کشور انجام می شود یعنی قاچاق مواد غذایی و گندم و دام به دلیل تحریم های موجود و ضربه دشمن جهت چالش امنیتی در کشور، به صورت معکوس بوده و اگر قبلاً شاهد واردات کالای قاچاق بودیم امروز شاهد صادرات کالاهای داخلی به صورت قاچاق به خارج از کشور هستیم.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید