۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
20:42
کد خبر : 9248602
۱۷:۳۸

۱۳۹۹/۰۳/۲۴

هشدار علوم پزشکی شاهرود در مورد موج دوم همه‌گیری کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود در مورد موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا هشدار داد.
هشدار علوم پزشکی شاهرود در مورد موج دوم همه‌گیری کرونابه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، رضا چمن با اشاره به شرایط کنونی کشور در مواجهه با موج دوم همه‌گیری کرونا اظهار داشت: از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه در شرق استان سمنان به وضعیت مهار و کنترل ویروس کرونا رسیدیم و طی این مدت موارد بدحال و بستری به حداقل ممکن رسید.
وی افزود:، اما تلاش همکاران در بیماریابی چند برابر شد و نمونه‌گیری گسترده از هرگونه مورد مشکوک و یا دارای سابقه تماس در راستای قطع زنجیره انتقال استمرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بیان کرد: به ازای هر یک مورد مثبت شناسایی شده پنج تا ۱۰ نمونه از اطرافیان گرفته می‌شود و در نتیجه موارد بدون علایم و خفیف و یا با سابقه آلودگی و بهبودیافته خود به خودی نیز کشف می‌شوند.
چمن ادامه داد: همچنان که پیش‌بینی کرده بودیم و بار‌ها هم یادآوری کردیم، در این شرایط در معرض خطر موج دوم همه‌گیری کروناویروس قرار داریم.
وی عنوان کرد: با توجه به ارتباطات گسترده بین مردم مناطق مختلف و هم‌جوار و روابط سببی و نسبی و موقعیت‌های شغلی شاهد گسترش دامنه موج دوم کرونا هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود مصرانه از مردم درخواست کرد که مراقب سلامت خود و اطرافیان باشند و اصول پیشگیری و موازین بهداشتی را به‌دقت رعایت کنند.
چمن، شست‌وشوی مکرر و مرتب دست‌ها، محافظت از ترشحات مجاری تنفسی، رعایت فاصله بیش از یک متر در کلیه اماکن و محیط‌های شغلی و محافل خانوادگی، استفاده از ماسک به‌خصوص در محل‌های پرازدحام، پرهیز مطلق از دست دادن و روبوسی کردن و مراقبت هر چه بیشتر از سلامت سالمندان و کسانی که بیماری‌های مزمن زمینه‌ای دارند، را از راهکاری مقابله با کروناویروس دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید